![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם. Xbox 360 שלי יש את האדום 3 טבעות, ויש לי אחריות נגמרו. חבר שלי גם יש את 3 טבעות האדום אבל עדיין היה אחריות, אולם הוא לא realsie ולקח את מסוף בנפרד, הרקה את האחריות. כך אתמול, אני יחליף את כל התוויות שלי עם שלו (את תווית גדולה על הגב של המסוף, התווית לעיל קלט את העוצמה ואת התווית תחת כנף USB), אז עכשיו יש לי את המספר הסידורי על הגב שלי. אז חבר שלי נרשם ל xbox.com והוצאנו תיקון, UPS, אז עכשיו הם באים לקחת לי את קונסולת עם המדבקות על זה, ביום שלישי. האם לדעתך זה יעבוד או שמא מיקרוסופט יוכלו להגיד אני עברת את המדבקות? תודה |
|
| |||
| |||
| אני חושב שיש עם מדבקות של 360 גם לתפוס את זה סוג של הונאה אבל מה רע לנסות |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| למצוא שרתים אחריות קוד (קוד הנכס) | aresnalfc | כללי חומרה צ 'אט | 0 | ה -20 לאוגוסט 2009 02:55 |
| תת לרכב - האם זה בתוקף האחריות? | robina80 | דיון Off topic | 2 | 21st מאי 2009 11:07 |
| האם מישהו כאן אחריות התיקון עובד אחד גדול במחשב חברות? | tankman1989 | דיון Off topic | 2 | 24 אפריל 2009 18:13 |
| אוזניות שבור - אחריות? | YRTNEG | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 4th פברואר 2009 04:15 |
| וזה יותר טוב PSP או Xbox 360? | המחשב lover786 | PC & קונסולת משחקים | 29 | -28 מרץ 2008 11:31 |
| שרשרת כלים | |
| |