mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Mano Xbox 360 "gavo 3 raudonas žiedų ir aš pritrūko garantija

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 14, 2009, 04:35
Naujas Narys

Hello everyone.
Mano Xbox 360 "gavo 3 raudonas žiedų, ir aš pritrūko garantija.
Mano draugas taip pat gavo 3 raudonas žiedų, tačiau vis dar buvo garantija, tačiau jis nebuvo realsie ir paėmė savo konsolę atskirai, Žymėjimą jo garantija.

So Yesterday, man pakeitė visus mano etiketes su savo (didelių etiketę ant konsolės, nugaros aukščiau galia ir ženklas, pagal USB atvartu, etiketės), kad dabar turiu savo eilės numerį iš mano nugaros.

Mano draugas ten prisijungęs prie xbox.com ir išduotas remonto, tai dabar UPS ateina pasiimti savo konsolę su savo lipdukai ant jo, antradienį.
Ar manote, kad tai veiks ar bus "Microsoft" galės pasakyti turiu perjungti lipdukai?

Ačiū
Old Rugsėjis 25, 2009, 16:08
Narys

Manau, kad lipdukai su visų 360, taip pat gaudyti, kad sukčiavimo rūšis, bet kas atsitiko bando
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.