menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

My Xbox 360 dostala 3 červené kruhy a já jsem běžel mimo záruku

Reply

Thread Tools
Old 14. júna 2009, 04:35
Nový člen skupiny

Ahoj všetci.
My Xbox 360 dostala 3 červené kruhy, a já jsem běžel mimo záruku.
Môj priateľ tiež dostal 3 červené kruhy, ale napriek tomu mal záruku, ale nechápal realsie a vzal konzola seba, vyprázdňovanie jeho záruka.

SO včera, aj nahrádza všetky moje štítky s jeho (veľkého štítku na zadnej strane konzoly, štítok nad príkon a nálepky pod usb klapky), takže teraz som svoje sériové číslo na zadnej strane dole.

Môj kamarát potom prihlásili k xbox.com a vydala opravu, takže teraz UPS prichádzajú vyzdvihnúť moje konzolu s jeho samolepky na to, v utorok.
Myslíte si, že to bude fungovať, alebo bude Microsoft mohli rozprávať aj preorientoval na samolepky?

Vďaka
Old 25.září 2009, 16:08
Člen Skupina

Myslím, že v samolepky s 360 a zachytiť to, že druh podvodu, ale to, čo zlého sa snažia
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.