мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Мој Ксбокс 360 је добио црвени прстенови и 3 сам ишла ван гаранција

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. јуни 2009, 04:35
Нови члан групе

Default Мој Ксбокс 360 је добио црвени прстенови и 3 сам ишла ван гаранција

Поздрав свима.
Мој Ксбокс 360 је добио 3 црвене колутове, а сам ишла ван гаранција.
Мој пријатељ је добио 3 црвена звони, али још увек има гаранцију, међутим он није реалсие и узме своје конзоле апарт, воидинг његово гаранција.

СО јучер сам заменио све моје налепнице са његовим (велики натпис на задњој страни конзоле, натпис изнад улазних и снаге под ознаком УСБ лепршати) тако да сада имам његов серијски број на полеђини мина.

Мој пријатељ онда логирати на ксбокс.цом и издала поправку, па сада УПС долазите до подићи своје конзоле са својим налепнице на себи, у уторак.
Мислите да ће то радити или Мицрософт ће бити у могућности рећи сам пребацио на налепнице?

Хвала
Old 25. Јул 2009, 16:08
Мембер Гроуп

Default Мој Ксбокс 360 је добио црвени прстенови и 3 сам ишла ван гаранција

Мислим да постоји налепница са у 360 као да ухватим да врста преваре, али шта није у реду са покушавају
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проналажење Серверс Гаранција Цоде (Цоде имовине) аресналфц Генерал Хардуаре Цхат 0 20 аугуст 2009 02:55
Сабвуфер за ауто - Хоће ли то поништити гаранцију? робина80 Офф Топиц Дисцуссион 2 21 мај 2009 11:07
Да ли је неко овде Гаранција Поправка Рад за једну од Биг Цомпаниес ПЦ? танкман1989 Офф Топиц Дисцуссион 2 24 април 2009 18:13
Слушалице Неисправни - гаранцији? ЫРТНЕГ Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 4 фебруар 2009 04:15
Који је бољи псп или Ксбокс 360? рачунар ловер786 ПЦ & конзоле Игре 29 28 март 2008 11:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц