![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Мој Ксбокс 360 је добио 3 црвене колутове, а сам ишла ван гаранција. Мој пријатељ је добио 3 црвена звони, али још увек има гаранцију, међутим он није реалсие и узме своје конзоле апарт, воидинг његово гаранција. СО јучер сам заменио све моје налепнице са његовим (велики натпис на задњој страни конзоле, натпис изнад улазних и снаге под ознаком УСБ лепршати) тако да сада имам његов серијски број на полеђини мина. Мој пријатељ онда логирати на ксбокс.цом и издала поправку, па сада УПС долазите до подићи своје конзоле са својим налепнице на себи, у уторак. Мислите да ће то радити или Мицрософт ће бити у могућности рећи сам пребацио на налепнице? Хвала |
|
| |||
| |||
| Мислим да постоји налепница са у 360 као да ухватим да врста преваре, али шта није у реду са покушавају |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проналажење Серверс Гаранција Цоде (Цоде имовине) | аресналфц | Генерал Хардуаре Цхат | 0 | 20 аугуст 2009 02:55 |
| Сабвуфер за ауто - Хоће ли то поништити гаранцију? | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 2 | 21 мај 2009 11:07 |
| Да ли је неко овде Гаранција Поправка Рад за једну од Биг Цомпаниес ПЦ? | танкман1989 | Офф Топиц Дисцуссион | 2 | 24 април 2009 18:13 |
| Слушалице Неисправни - гаранцији? | ЫРТНЕГ | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 4 фебруар 2009 04:15 |
| Који је бољи псп или Ксбокс 360? | рачунар ловер786 | ПЦ & конзоле Игре | 29 | 28 март 2008 11:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |