менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Моя Xbox 360 отримали 3 червоні кільця і я вибіг з гарантій

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 червня 2009, 04:35
Нові члени групи

Default Моя Xbox 360 отримали 3 червоні кільця і я вибіг з гарантій

Привіт усім.
Моя Xbox 360 отримали 3 червоні кільця, і я вибіг гарантії.
Мій друг також отримали 3 червоні кільця, але ще гарантія, однак він не realsie і взяв його консоль один від одного, його анулювання гарантії.

Так вчора, я замінив всі мої етикетки з його (великий наклейці на задній частині консолі, етикетка над вхідними потужності, і на етикетках, під USB клапан), так тепер я його серійний номер на зворотному боці моєї.

Мій друг потім увійшли до xbox.com і видав ремонту, так що тепер ИБП приходять, щоб забрати свою консоль з наклейками на це, у вівторок.
Як ви думаєте, що це буде працювати або буде Microsoft зможе сказати я включив наклейки?

Спасибо
Old 25 вересня 2009, 16:08
Член групи

Default Моя Xbox 360 отримали 3 червоні кільця і я вибіг з гарантій

Я думаю, що наклейки із зображенням в 360, а також зрозуміють, що різного роду шахрайства, але що поганого в спробі
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Пошук серверів гарантія кодекс (активи кодекс) aresnalfc Генеральний обладнання чат 0 20 серпня 2009 02:55
Sub для автомобіля - Чи буде будь-якої гарантії? robina80 Off Topic Discussion 2 21 травня 2009 11:07
Будь-яке тут робиш гарантії ремонтних робіт для однієї з великих компаній ПК? tankman1989 Off Topic Discussion 2 24 квітня 2009 18:13
Гарнітура Broken - гарантія? YRTNEG Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 4 лютого 2009 04:15
Що краще PSP або Xbox 360? комп'ютер lover786 PC & консоль Gaming 29 28 березня 2008 11:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.