![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Моя Xbox 360 отримали 3 червоні кільця, і я вибіг гарантії. Мій друг також отримали 3 червоні кільця, але ще гарантія, однак він не realsie і взяв його консоль один від одного, його анулювання гарантії. Так вчора, я замінив всі мої етикетки з його (великий наклейці на задній частині консолі, етикетка над вхідними потужності, і на етикетках, під USB клапан), так тепер я його серійний номер на зворотному боці моєї. Мій друг потім увійшли до xbox.com і видав ремонту, так що тепер ИБП приходять, щоб забрати свою консоль з наклейками на це, у вівторок. Як ви думаєте, що це буде працювати або буде Microsoft зможе сказати я включив наклейки? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що наклейки із зображенням в 360, а також зрозуміють, що різного роду шахрайства, але що поганого в спробі |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Пошук серверів гарантія кодекс (активи кодекс) | aresnalfc | Генеральний обладнання чат | 0 | 20 серпня 2009 02:55 |
| Sub для автомобіля - Чи буде будь-якої гарантії? | robina80 | Off Topic Discussion | 2 | 21 травня 2009 11:07 |
| Будь-яке тут робиш гарантії ремонтних робіт для однієї з великих компаній ПК? | tankman1989 | Off Topic Discussion | 2 | 24 квітня 2009 18:13 |
| Гарнітура Broken - гарантія? | YRTNEG | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 4 лютого 2009 04:15 |
| Що краще PSP або Xbox 360? | комп'ютер lover786 | PC & консоль Gaming | 29 | 28 березня 2008 11:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |