![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| їм думати про покупку PS3 (плюс контролер і 2 гри) з amazon.com. Im отримати його з доставкою в один прекрасний день виходить з яких близько $ 520,00. Я хочу знати, якщо я куплю від Amazon буде продукт безпечним бути відправлені без пошкоджень під час транспортування. Чи є дешевше мереживо безпечніше купувати? PLZ відповідати швидко. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Амазонки є дуже надійними роздрібної торгівлі, ви повинні мати не турбуйтеся, що таке ніколи
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Купівля нового підсилювача | robina80 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 23 травня 2008 12:01 |
| Купівля нового ПК ... Допомога! | Innit | Генеральний обладнання чат | 3 | 28 вересня 2007 06:03 |
| Покупки допомогу | awgw201 | Генеральний обладнання чат | 8 | 19 серпня 2007 13:16 |
| Amazon реклами в темі | Hybr! D | Community News & чат | 2 | 17 липня 2007 02:07 |
| Покупка старого автомобіля | Hybr! D | Off Topic Discussion | 8 | 14 травня 2007 12:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |