![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| е само моя, или че някой друг трябва информация за скорост под прикритие е толкова бавен, когато състезанието го спира и трябва да заредите съединение / карта също понякога му така laggy цялата игра |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв е вашият компютър спецификационен?
| |||
| |||
| OK и наистина трябва да си сложа подпис на моя компютър спецификационен можеш ли да ми кажеш как си отида за нея? но все пак AMD x2 4200 + 4GB DDR 400 ASUS 1GB hd4850 но Im текат в 1680 ВЕИ може би аз shud Остави го abit? |
|
| |||
| |||
| Съмнявам му има проблем с вашия компютър. Но това, което можете да направите, е да намалите вашите графични настройки, за да види дали може да има опция разрешен, че вашият компютър не може да го направи различна от тази своя просто игра |
|
| |||
| |||
| Играта изостава доста зле върху всяка система, просто имаме PS3 версията и че не се изпълнява страхотно там било .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей M8 Имам проблем не играя тази игра M8 и спецификациите са повече от достатъчно, за да играем Уверете се, че не съществуват progams работи във фонов режим и ще имате най-новите драйвери
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Високоскоростен интернет Лан скорост Въпрос Благодаря! | P5200 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 24-ти Ноември, 2009 22:46 |
| Необходимост от скорост под прикритие - регистрационен код | mralex | PC & конзолата Gaming | 1 | 15 Юни 2009 03:48 |
| 2.66Ghz Intel процесор i7 920 да се забави за необходимостта Speed: под | В Чад | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 12 Юни 2009 09:58 |
| PC: Необходимост от скорост под прикритие понякога laggy | robina80 | PC & конзолата Gaming | 12 | 4 Декември 2008 18:55 |
| BB скорост VS Router скорост? | davsas | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 18 Jan 2008 12:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |