![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| je to jen můj, nebo kdokoli jiný upozornění Need for Speed Undercover je tak pomalé, když závod zastaví a má nahrát obvodu / map také někdy tak jeho laggy celé hry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaká je vaše PC spec?
| |||
| |||
| ok i opravdu potřeba dát můj podpis do mého PC spec můžete mi říct, jak to máte vy na to? ale stejně AMD x2 4200 + 4 GB DDR 400 1GB asus hd4850 ale im běžící v 1680 res možná i shud ji dolů abit? |
|
| |||
| |||
| Pochybuji, jeho problém s počítači. Ale co můžete udělat, je snížit vaše grafické nastavení, aby se zjistilo, zda byste mohli mít zapnutou volbu, že počítač nemůže udělat jiného než, že právě jeho hra |
|
| |||
| |||
| Hra zůstává dost špatný na každém systému, jsem se PS3 verze a že není v rozporu skvělé na tu buď .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj M8 Nemám problém hrát tuto hru M8 a vaše parametry jsou více než dost na to hrát ujistěte se, že neexistují žádné progams běží na pozadí a máte nejnovější ovladače
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|