![]() |
|
| |||
| |||
| είναι μόνο δική μου ή οποιοσδήποτε άλλος κάνει ανακοίνωση ανάγκη για ταχύτητα μυστικός είναι τόσο αργή κούρσα, όταν αυτό έχει σταματήσει και να φορτώσει το κύκλωμα / χάρτη, επίσης, μερικές φορές τόσο την laggy όλο το παιχνίδι |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι είναι το PC σας spec?
| |||
| |||
| ok i πραγματικά να θέσει την υπογραφή μου από τον υπολογιστή μου spec μπορείτε να μου πείτε πώς θα γίνουν; αλλά ούτως ή άλλως AMD x2 4200 + 4GB DDR 400 1gb asus hd4850 αλλά im τρέχει σε 1680 res ίσως i shud βάλετε κάτω abit; |
|
| |||
| |||
| Αμφιβάλλω για το πρόβλημα με τον υπολογιστή σας. Αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι χαμηλότερες ρυθμίσεις γραφικών σας για να δείτε αν μπορείτε να έχετε ενεργοποιημένη μια επιλογή ότι ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να κάνει άλλο από αυτό ακριβώς το παιχνίδι της |
|
| |||
| |||
| Το παιχνίδι υπολείπεται αρκετά κακή για κάθε σύστημα, μόλις πήρε το PS3 έκδοση και ότι δεν έρχονται σε αντίθεση με πολλές γνώσεις εκεί είτε .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια M8 Δεν έχω κανένα πρόβλημα που παίζουν αυτό το παιχνίδι σας και M8 specs είναι περισσότερο από αρκετό για να παίξετε βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν progams εκτελούνται στο παρασκήνιο και να έχετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet υψηλής ταχύτητας LAN ταχύτητα Χάρη Ερώτηση! | P5200 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 24 Νοεμβρίου 2009 22:46 |
| Ανάγκη για ταχύτητα μυστικός - Εγγραφή κωδικού | mralex | PC & Console Gaming | 1 | 15 Ιουν 2009 03:48 |
| 2.66Ghz Intel i7 920 Processor να επιβραδύνουν για Need for Speed: μυστικός | Το Τσαντ | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 12 Ιουν 2009 09:58 |
| Τ.Κ.: Ανάγκη για ταχύτητα μυστικός ενίοτε laggy | robina80 | PC & Console Gaming | 12 | 4 Δεκ 2008 18:55 |
| BB ταχύτητα VS Router ταχύτητα; | davsas | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 18 Ιαν 2008 12:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |