![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| to je samo moje ili bilo kome drugome ne primijetiti potrebu za brzinom tajni tako sporo kada se utrka zaustavlja te je učitati sklop / mapa također ponekad svojim tako laggy cijelu igru |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je računalo spec.?
| |||
| |||
| ok ja stvarno trebate staviti moj potpis gore moj PC spec. možete li mi reći kako se o tome ići? ali svejedno AMD x2 4200 + 4GB DDR 400 ASUS 1GB hd4850 ali im je pokrenut u 1680 res Možda bih shud staviti dolje abit? |
|
| |||
| |||
| Sumnjam svojih problem s vašim računalom. Ali što možeš učiniti je smanjiti svoje grafičke postavke da li bi mogli imati opciju omogućeno da vaše računalo ne može raditi drugo nego da je njegova samo igra |
|
| |||
| |||
| Igra zaostaje prilično loše na bilo koji sistem, JA pravedan je dobio PS3 verziju i da ne postoji na veliko pokretati bilo .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi m8 Ja nemam problema igranje ove igre m8 i vaše naočale su više nego dovoljno da se igraju pobrinite se da nema progams trčanje u pozadini i imate najnovije drivere
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| High Speed Internet LAN brzina Pitanje Hvala! | P5200 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 24 studeni 2009 22:46 |
| Potreba za brzinom tajni - registracijski broj | mralex | PC & konzole Igre | 1 | 15. lipnja 2009 03:48 |
| 2.66Ghz Intel i7 920 procesora Za Sporo za potrebu za Speed: tajni | The Chad | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 12. lipnja 2009 09:58 |
| PC: Potreba za brzinom tajni ponekad laggy | robina80 | PC & konzole Igre | 12 | 4. prosinac 2008 18:55 |
| BB brzine VS Router brzinu? | davsas | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 18 siječanj 2008 12:12 |
| Thread Tools | |
| |