![]() |
|
| |||
| |||
| זה רק שלי או מישהו אחר צריך לשים לב עבור מהירות חשאי כל כך איטי כשאתה במירוץ זה מפסיק ויש בו כדי לטעון את מעגל / המפה שלה גם לפעמים כל כך laggy המשחק |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהו המחשב spec?
| |||
| |||
| בסדר, אני באמת צריך לשים את החתימה שלי של PC spec אתה יכול לספר לי איך אתה הולך על זה? אבל בכל זאת AMD x2 4200 + 4GB DDR 400 ASUS 1GB hd4850 אבל IM מפעיל אותו 1680 מיל אולי אני shud תורידו אותה abit? |
|
| |||
| |||
| אני בספק שלה בעיה עם המחשב שלך. אבל מה שאתה יכול לעשות הוא להקטין את הגדרות הגרפיקה, כדי לראות אם אולי יש אפשרות מופעל שהמחשב לא יכול לעשות חוץ מזה רק את המשחק |
|
| |||
| |||
| המשחק lags די רע על כל המערכת, אני רק צריך את גירסת PS3 וכי אינו מפעיל גדול או על שם .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי m8 אין לי בעיה לשחק במשחק הזה m8 שלך ואת מפרט יותר מדי לשחק אותה לוודא שאין progams פועל ברקע ואתה צריך את מנהלי ההתקן העדכניים
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אינטרנט High Speed לאן מהירות תודה שאלה! | P5200 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 24 נובמבר 2009 22:46 |
| הצורך במהירות סודי - קוד רישום | mralex | PC & קונסולת משחקים | 1 | ה -15 בחודש יוני 2009 03:48 |
| 2.66Ghz מעבד אינטל i7 920 כדי איטי עבור הצורך מהירות: חשאי | את צ 'אד | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 12th יוני 2009 09:58 |
| PC: Need for Speed חשאי לפעמים laggy | robina80 | PC & קונסולת משחקים | 12 | 4th דצמבר 2008 18:55 |
| BB מהירות VS מהירות הנתב? | davsas | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 18 ינואר 2008 12:12 |
| שרשרת כלים | |
| |