![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
tai tik mano, ar kuris nors kitas pranešimas Need For Speed Undercover yra toks lėtas, kai lenktynių sustos ir apkrovos grandinės / planas taip pat kartais jos taip laggy visas žaidimas
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Koks yra jūsų kompiuterio specifikaciją?
|
|||
|
|||
|
Gerai, man tikrai reikia pridėti mano parašą iki mano PC specifikaciją galite man papasakoti, kaip jums daryti? bet vistiek
AMD X2 4200 + 4GB DDR 400 Asus 1gb hd4850 bet jiems tai veikia 1680 res Maybe I shud nurodyti jį abit? |
|
|
|||
|
|||
|
Aš abejoju savo problemą su kompiuteriu.
Bet ką jūs galite padaryti, tai sumažinti savo grafikos nustatymus pamatyti, jei galite turėti pasirinkimo galimybę, kad jūsų kompiuteris negali padaryti išskyrus, kad jos tik žaidimas |
|
|
|||
|
|||
|
Žaidimo atsilieka gana neblogai bet kurią sistemą, I just got PS3 versija, ir kad neveikia Didžiosios ten bet ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi m8
Aš neturiu jokių problemų žaisti šį žaidimą M8 ir jūsų Specifikacijos yra daugiau nei pakankamai žaisti įsitikinkite, kad nėra progams veikia fone ir turite naujausias tvarkykles
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
![]() Mano sistema: redden137
|