![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
este doar mea sau oricine altcineva are nevoie de preaviz pentru viteză sub acoperire este atât de lent, atunci când acesta nu mai rasă şi a de a încărca circuit / harta, uneori, de asemenea, sa laggy tot atât de joc
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ce este PC-ul spec.?
|
|||
|
|||
|
ok am nevoie pentru a pune semnătura mea din PC-ul meu de spec. pot sa-mi spui cum ai merge la el? dar oricum
AMD x2 4200 + 4GB DDR 400 1GB asus hd4850 dar im rulează în 1680 res Poate am shud pune-l jos abit? |
|
|
|||
|
|||
|
Mă îndoiesc sale, o problema cu computerul.
Dar ceea ce se poate face este mai mic-vă setările grafice pentru a vedea dacă s-ar putea să aibă o opţiune activată că pe computer nu poate face altul decât cel în care doar sa joc |
|
|
|||
|
|||
|
Jocul GAL-uri destul de rau cu privire la orice sistem, tocmai m-am versiunea de PS3 şi că nu se execută pe mare, fie acolo ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Max M8
Nu am nici o problemă joaca acest joc M8 şi specificaţiile dvs. sunt mai mult decât suficient pentru a juca este asiguraţi-vă că nu există progams rulează în fundal şi aveţi cele mai recente drivere
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.
![]() Sistemul meu: redden137
|