![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| то је само моје или било коме другоме не приметити потребу за брзином тајни тако споро када се трка зауставља те је отпремите склоп / фасцикла такође понекад својим тако лаггы целу игру |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је рачунар спец?
| |||
| |||
| ок ја стварно треба ставити мој потпис горе мој ПЦ спец Можете ли ми рећи како да се о томе да иде? али свеједно АМД кс2 4200 + 4ГБ ДДР 400 Асус 1ГБ хд4850 али им је покренут у 1680 рес Можда бих схуд ставити доле абит? |
|
| |||
| |||
| Сумњам својих проблем са вашим рачунаром. Али што можеш учинити је смањити своје графичке подешавања да ли би могли да имају опцију омогућено да ваш рачунар не може да ради друго него да је његова само игра |
|
| |||
| |||
| Игра заостаје прилично лоше на било који систем, ЈА праведан је добио пс3 верзију и да не постоји на велико да покреће било .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи м8 Ја немам проблема играње ове игре м8 и ваше наочаре су више него довољно да се играју побрините се да нема прогамс трчање у позадини и имате најновије дривер
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хигх спеед интернет ЛАН брзина Хвала Питање! | П5200 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 24. новембар 2009 22:46 |
| Потреба за брзином тајни - регистрациони број | мралекс | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 15. јуна 2009 03:48 |
| 2.66Гхз Интел и7 920 процесора За Споро за потребу за Спеед: тајни | Тхе Цхад | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 12. јуна 2009 09:58 |
| ПЦ: Потреба за брзином тајни понекад лаггы | робина80 | ПЦ & конзоле Игре | 12 | 4 децембар 2008 18:55 |
| ББ брзине ВС Роутер брзину? | давсас | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 18 јануар 2008 12:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |