![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| це просто моє або ж будь-якого іншого повідомлення Need For Speed Undercover настільки повільно, коли ви гонка припиняється, і його навантаженням ланцюгів / карта іноді її так лага всю гру |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке комп'ютер Spec?
| |||
| |||
| OK Я дійсно необхідно поставити свій підпис до мого комп'ютера Spec ви можете розповісти мені, як ти це зробити? але в будь-якому разі AMD X2 4200 + 4GB DDR 400 ASUS 1gb HD4850 але їм Запуск її в 1680 Res Може бути, я шуд Put It Down від ABIT? |
|
| |||
| |||
| Я сумніваюся, свої проблеми з комп'ютером. Але те, що ви можете зробити, це понизити налаштуваннях графіки, щоб побачити, якби включена опція, що ваш комп'ютер не може робити ніж інші, що її просто гра |
|
| |||
| |||
| Гра гальмує досить погано на будь-якій системі, я тільки що версії PS3, і що не працює більше ні на є .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт M8 У мене немає проблем грати в цю гру M8 і ваші специфікації більш ніж достатньо, щоб відтворити його Переконайтеся, що немає progams працює у фоновому режимі і у вас є останні версії драйверів
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|