![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Всеки си тази игра? Защото аз съм с проблеми с него. Всеки да отида до safehouse да персонализирате кола и т.н., то замръзва. Аз понякога могат да купят някои неща, тогава, когато се опитате да промените цвета, тя замръзва. Аз бях обърна Автоматичното изключване и върху, и то не да го оправи. Xbox е нова, тя има тази Коледа, и с играта, така че не мисля, че на прегряване. Освен, че спирането на мене от игра, мисля, че това е доста добра игра.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| е CD надрасква? е единствената игра thins че замръзва? |
|
| |||
| |||
| Не, на CD е нова и не е одраскан. Да, това е само игра съм, че замръзва.
|
| |||
| |||
| Проверка за да види дали там е малко слаб пръстен около външната на вашето CD, това accours когато Xbox е преместена като в същото време играта се изпълняват, или ако той падне върху т.н., но понякога това се случва без причина, имам неразбран halo3 с малък пръстен около него, която много сайтове и игри магазина ми каза, беше виновен, unfixable ... проверка и след назад. http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN |
|
| |||
| |||
| Аз не разбирам ... Налице е пръстен на всичките си игри, но всички те работят добре, освен този.
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен тогава пич, да не се опита друг конзола? или друго копие на NFSC? |
|
| |||
| |||
| Може да опитате друга конзола тогава, някои от моите приятели има 360 също. Не мисля, някой от тях имат нужда за скорост въглероден все пак. Аз ще го пробвам все пак, благодаря.
|
| |||
| |||
| Ами то не е работа на моя приятел, на 360, но той предложи да го запазите на твърдия диск, както и че работи. Така че даже играта работи добре сега, и благодаря за помощта.
|
| |||
| |||
| По всяко време. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въглероден! Имам нужда от вашата помощ! | Паника | Общи Хардуер Чат | 4 | 31ви август 2009 година 15:56 |
| Превърнат едно Xbox360 в Windows компютър? | mrberty | PC & конзолата Gaming | 4 | 23rd Юни 2009 13:55 |
| HDMI и DVI За LCD и Xbox360 | jefechico | PC & конзолата Gaming | 3 | 23rd Юни 2009 09:58 |
| Една година по днес за Carbon | Razer | Изключено Тема Дискусия | 6 | 13 Jan 2009 12:34 |
| Благодарение Carbon | Бъба | Изключено Тема Дискусия | 3 | 20 Август, 2008 17:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |