![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Každý, kdo vlastní tuto hru? Protože jsem s ním mají problémy. Kdykoliv jdu k safehouse přizpůsobit auto atd., to zamrzne. I někdy může koupit nějaké věci, pak, když se snažím změnit barvu, je zamrzne. Jsem se obrátil Automatické ukládání vypnout a on, a není to spraví. Xbox je nové, dostal to Vánoce, stejný s hrou, tak si nemyslím, že je to přehřátí. Jiné než zastavení mi z hraní, myslím, že je to docela dobrá hra.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| je poškrábaný cd? je hra pouze thins že zamrzne? |
|
| |||
| |||
| Ne, na CD je nové, a není poškrábaný. Ano, je to jen hra jsem, že zamrzne.
|
| |||
| |||
| Zkontrolujte, zda je malá slabý vnější kruh kolem vašeho CD, kdy se tento accours Xbox přesunuta zatímco hra běží, nebo je-li to padá přes etc, ale někdy se to stane bez příčiny, i mají nečitelné halo3 s malý kroužek, který kolem něj hodně webů a hry obchodě mi řekl, že byla chyba, unfixable ... zkontrolovat a post zpět. http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN |
|
| |||
| |||
| I don't get it ... Je kroužek na všechny své hry, ale všichni pracují pokuty kromě tohoto jednoho.
|
| |||
| |||
| Nejste si jisti, pak mate, jste vyzkoušeli jiné konzole? nebo jinou kopii NFSC? |
|
| |||
| |||
| Zkusit jinou konzoli pak někteří z mých přátel má 360 taky. Nedomníváme se, že některý z nich Need for speed uhlíku ačkoli. Dám ji zkusit i tak, díky.
|
| |||
| |||
| Tak to nefunguje na mého přítele 360, ale navrhl ukládání na pevný disk, a že pracoval. Takže ano, hra funguje nyní, a díky za pomoc.
|
| |||
| |||
| Kdykoliv. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Carbon! I Need Your Help! | Tizzy | Obecné Hardware Chat | 4 | 31.srpna 2009 15:56 |
| Proměnit Xbox360 do Windows PC? | mrberty | PC a herní konzole | 4 | 23. června 2009 13:55 |
| HDMI a DVI pro LCD a Xbox360 | jefechico | PC a herní konzole | 3 | 23. června 2009 09:58 |
| A dnes pro rok Carbon | Razer | Vypnout Téma diskuze | 6 | 13. leden 2009 12:34 |
| Díky Carbon | Bubba | Vypnout Téma diskuze | 3 | 20. Srpen 2008 17:42 |
| Thread Nástroje | |
| |