![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Όποιος δική αυτό το παιχνίδι; Επειδή είμαι έχοντας προβλήματα με αυτό. Όποτε πάω να το safehouse να προσαρμόσετε αυτοκίνητο κλπ, που παγώνει. Θα μπορεί μερικές φορές να αγοράσει κάποια πράγματα, τότε όταν θα προσπαθήσετε να αλλάξετε το χρώμα, που παγώνει. Έχω μετατραπεί αυτόματης off και μετά, και δεν το διορθώσετε. Xbox είναι νέα, έχεις αυτά τα Χριστούγεννα, με το ίδιο το παιχνίδι, οπότε δεν νομίζω ότι είναι η υπερθέρμανση. Εκτός από την διακοπή μου από το παιχνίδι, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| είναι το cd γδαρμένο; είναι το παιχνίδι το μόνο thins ότι παγώνει; |
|
| |||
| |||
| Οχι, το CD είναι νέα και δεν είναι γδαρμένο. Ναι, είναι το μόνο παιχνίδι που έχω ότι παγώνει.
|
| |||
| |||
| Ελέγξτε αν υπάρχει ένα μικρό λιποθυμίας δακτύλιο γύρω από το εξωτερικό του cd σας, αυτή η κονσόλα Xbox accours όταν μετακινείται, ενώ το παιχνίδι λειτουργεί, ή αν πέφτει πάνω κτλ, αλλά μερικές φορές αυτό δεν συμβαίνει για το λόγο αυτό, έχω ένα δυσανάγνωστο με halo3 ένα μικρό δακτύλιο γύρω από αυτό το οποίο πολλές ιστοσελίδες και τα παιχνίδια μαγαζί μου είπαν ήταν το σφάλμα, unfixable ... έλεγχο και μετά πίσω. http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN |
|
| |||
| |||
| Εγώ δεν καταλαβαίνω ... Υπάρχει ένα δαχτυλίδι σε όλα μου τα παιχνίδια, ωστόσο όλες οι εργασίες, εκτός από αυτό το πρόστιμο.
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι τότε mate, έχετε δοκιμάσει μια άλλη κονσόλα; ή ένα άλλο αντίγραφο του NFSC; |
|
| |||
| |||
| Μήπως τότε δοκιμάστε μια άλλη κονσόλα, μερικά από τους φίλους μου έχει μια πολύ 360. Μην πιστεύετε ότι οποιοδήποτε από αυτά έχουν ανάγκη για ταχύτητα και αν άνθρακα. Θα δίνω μιά προσπάθεια ούτως ή άλλως, ευχαριστώ.
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, δεν εργάζονται για τον φίλο μου το 360, αλλά προτείνεται το αποθηκεύσετε στο σκληρό δίσκο, και ότι λειτούργησε. Έτσι, ναί, το παιχνίδι λειτουργεί πρόστιμο τώρα, και ευχαριστώ για τη βοήθεια.
|
| |||
| |||
| Anytime. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Άνθρακα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σου! | Έξαψη | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 31 Αυγούστου, 2009 15:56 |
| Στρίψτε ένα XBOX360 σε Windows PC? | mrberty | PC & Console Gaming | 4 | 23 Ιουν 2009 13:55 |
| HDMI και DVI Για LCD και XBOX360 | jefechico | PC & Console Gaming | 3 | 23 Ιουν 2009 09:58 |
| Ένα χρόνο σήμερα για άνθρακα | Razer | Off Topic Συζήτηση | 6 | 13 Ιαν 2009 12:34 |
| Χάρη Carbon | Bubba | Off Topic Συζήτηση | 3 | 20 Αυγ 2008 17:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |