μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

NFS Carbon για XBOX360

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Δεκεμβρίου 2008, 17:22
Ομάδα Δωρητών

Default NFS Carbon για XBOX360

Γεια σου,

Όποιος δική αυτό το παιχνίδι; Επειδή είμαι έχοντας προβλήματα με αυτό. Όποτε πάω να το safehouse να προσαρμόσετε αυτοκίνητο κλπ, που παγώνει. Θα μπορεί μερικές φορές να αγοράσει κάποια πράγματα, τότε όταν θα προσπαθήσετε να αλλάξετε το χρώμα, που παγώνει. Έχω μετατραπεί αυτόματης off και μετά, και δεν το διορθώσετε. Xbox είναι νέα, έχεις αυτά τα Χριστούγεννα, με το ίδιο το παιχνίδι, οπότε δεν νομίζω ότι είναι η υπερθέρμανση. Εκτός από την διακοπή μου από το παιχνίδι, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Old 29 Δεκεμβρίου 2008, 17:55
Μέλος Ομάδα

είναι το cd γδαρμένο; είναι το παιχνίδι το μόνο thins ότι παγώνει;
Old 29 Δεκεμβρίου 2008, 17:57
Ομάδα Δωρητών

Οχι, το CD είναι νέα και δεν είναι γδαρμένο. Ναι, είναι το μόνο παιχνίδι που έχω ότι παγώνει.
Old 29 Δεκεμβρίου 2008, 19:58
Ομάδα Δωρητών

Ελέγξτε αν υπάρχει ένα μικρό λιποθυμίας δακτύλιο γύρω από το εξωτερικό του cd σας, αυτή η κονσόλα Xbox accours όταν μετακινείται, ενώ το παιχνίδι λειτουργεί, ή αν πέφτει πάνω κτλ, αλλά μερικές φορές αυτό δεν συμβαίνει για το λόγο αυτό, έχω ένα δυσανάγνωστο με halo3 ένα μικρό δακτύλιο γύρω από αυτό το οποίο πολλές ιστοσελίδες και τα παιχνίδια μαγαζί μου είπαν ήταν το σφάλμα, unfixable ... έλεγχο και μετά πίσω.

http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN
Old 29 Δεκεμβρίου 2008, 21:17
Ομάδα Δωρητών

Εγώ δεν καταλαβαίνω ... Υπάρχει ένα δαχτυλίδι σε όλα μου τα παιχνίδια, ωστόσο όλες οι εργασίες, εκτός από αυτό το πρόστιμο.
Old 29 Δεκεμβρίου 2008, 21:40
Ομάδα Δωρητών

Δεν είστε σίγουροι τότε mate, έχετε δοκιμάσει μια άλλη κονσόλα; ή ένα άλλο αντίγραφο του NFSC;
Old 30 Δεκεμβρίου 2008, 00:06
Ομάδα Δωρητών

Μήπως τότε δοκιμάστε μια άλλη κονσόλα, μερικά από τους φίλους μου έχει μια πολύ 360. Μην πιστεύετε ότι οποιοδήποτε από αυτά έχουν ανάγκη για ταχύτητα και αν άνθρακα. Θα δίνω μιά προσπάθεια ούτως ή άλλως, ευχαριστώ.
Old 10 Ιανουαρίου, 2009, 01:40
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, δεν εργάζονται για τον φίλο μου το 360, αλλά προτείνεται το αποθηκεύσετε στο σκληρό δίσκο, και ότι λειτούργησε. Έτσι, ναί, το παιχνίδι λειτουργεί πρόστιμο τώρα, και ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Old 10 Ιανουαρίου, 2009, 02:10
Ομάδα Δωρητών

Anytime.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Άνθρακα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σου! Έξαψη Γενική Συζήτηση Hardware 4 31 Αυγούστου, 2009 15:56
Στρίψτε ένα XBOX360 σε Windows PC? mrberty PC & Console Gaming 4 23 Ιουν 2009 13:55
HDMI και DVI Για LCD και XBOX360 jefechico PC & Console Gaming 3 23 Ιουν 2009 09:58
Ένα χρόνο σήμερα για άνθρακα Razer Off Topic Συζήτηση 6 13 Ιαν 2009 12:34
Χάρη Carbon Bubba Off Topic Συζήτηση 3 20 Αυγ 2008 17:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.