manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

NFS Carbon na Xbox360

Reply

Thread Tools
Old 29. prosinca 2008, 17:22
Donatorska Grupa

Bok,

Svatko vlastitu igru? Budući da sam vlasništvo problematika sa Internet. Sve mi ide na safehouse prilagodbe automobila itd, to freezes. Ja mogu ponekad kupiti neke stvari, onda kad pokušam promijeniti boju, ona freezes. Okrenuo sam Automatsko isključivanje i na, i to ne riješi. Xbox je nova, dobio je ovog Božića, isto s igrom, na taj način JA dont 'misliti svoj' pregrijavanja. Drugo nego da je plomba mene od sviranja, mislim da je to prilično dobra igra.
Old 29. prosinca 2008, 17:55
Member Group

je izgreben CD? je igra jedina thins da freezes?
Old 29. prosinca 2008, 17:57
Donatorska Grupa

Ne, CD je nov i nije izgreben. Da to je jedina igra sam da freezes.
Old 29. prosinca 2008, 19:58
Donatorska Grupa

Provjerite da li je mali obamirati vanjski prsten oko vašeg CD-a, ovaj accours kad Xbox je premještena u igri dok se izvodi, ili ako on padne preko itd ali ponekad se to dogodi bez razloga, imam halo3 sa nečitak mala prsten oko njega, koji puno web stranice i igara dućan mi je mana, unfixable ... provjeriti i poslati nazad.

http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN
Old 29. prosinca 2008, 21:17
Donatorska Grupa

I don't get it ... Tu je i prsten na sve moje igre, no oni svi rade u redu, osim ove.
Old 29. prosinca 2008, 21:40
Donatorska Grupa

Niste sigurni onda pariti, da li ste pokušali drugoj konzoli? ili drugu kopiju NFSC?
Old 30. prosinca 2008, 00:06
Donatorska Grupa

Možda probati neku drugu konzolu onda, neki od mojih prijatelja ima 360 previše. Ne mislite da neki od njih imaju Potreba za brzinom ugljika ipak. Bolestan 'popuštanje Internet probati anyway, hvala.
Old 10 siječanj 2009, 01:40
Donatorska Grupa

Pa to nije rad na moj prijatelj je 360, ali je on predložio da spremite na tvrdi disk, te da je radio. Pa tako, igra radi fino sada, i hvala za pomoć.
Old 10 siječanj 2009, 02:10
Donatorska Grupa

Bilo kada.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.