![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Svatko vlastitu igru? Budući da sam vlasništvo problematika sa Internet. Sve mi ide na safehouse prilagodbe automobila itd, to freezes. Ja mogu ponekad kupiti neke stvari, onda kad pokušam promijeniti boju, ona freezes. Okrenuo sam Automatsko isključivanje i na, i to ne riješi. Xbox je nova, dobio je ovog Božića, isto s igrom, na taj način JA dont 'misliti svoj' pregrijavanja. Drugo nego da je plomba mene od sviranja, mislim da je to prilično dobra igra.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| je izgreben CD? je igra jedina thins da freezes? |
|
| |||
| |||
| Ne, CD je nov i nije izgreben. Da to je jedina igra sam da freezes.
|
| |||
| |||
| Provjerite da li je mali obamirati vanjski prsten oko vašeg CD-a, ovaj accours kad Xbox je premještena u igri dok se izvodi, ili ako on padne preko itd ali ponekad se to dogodi bez razloga, imam halo3 sa nečitak mala prsten oko njega, koji puno web stranice i igara dućan mi je mana, unfixable ... provjeriti i poslati nazad. http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN |
|
| |||
| |||
| I don't get it ... Tu je i prsten na sve moje igre, no oni svi rade u redu, osim ove.
|
| |||
| |||
| Niste sigurni onda pariti, da li ste pokušali drugoj konzoli? ili drugu kopiju NFSC? |
|
| |||
| |||
| Možda probati neku drugu konzolu onda, neki od mojih prijatelja ima 360 previše. Ne mislite da neki od njih imaju Potreba za brzinom ugljika ipak. Bolestan 'popuštanje Internet probati anyway, hvala.
|
| |||
| |||
| Pa to nije rad na moj prijatelj je 360, ali je on predložio da spremite na tvrdi disk, te da je radio. Pa tako, igra radi fino sada, i hvala za pomoć.
|
| |||
| |||
| Bilo kada. |