kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

NFS Carbon a Xbox360

Reply

Téma eszközök
Old December 29, 2008, 17:22
Donor Group

Default NFS Carbon a Xbox360

Szia,

Bárki, aki maga ez a játék? Mert problémák vele. Mindig elmegyek a safehouse testreszabásáról autó, stb, akkor lefagy. Én néha vásárolni néhány dolgot, aztán, amikor megpróbálok változtatni színét, akkor lefagy. Én automatikus be-és kikapcsolása, és az nem fix it. Xbox új, megvan ez a karácsony, ugyanaz a játék, így nem hiszem, hogy túlmelegedés. Más, mint a megállás nekem játszott, azt hiszem, ez egy nagyon jó játék.
Old December 29, 2008, 17:55
Csoport tagja

a karcos CD-t? A játék csak thins, hogy lefagy?
Old December 29, 2008, 17:57
Donor Group

Nem, az új CD-jét, és nem karcos. Igen ez az egyetlen játék van, hogy lefagy.
Old December 29, 2008, 19:58
Donor Group

Ellenőrizze, hogy van egy kis halk gyűrűnek a külső a CD, ez accours amikor az Xbox szállítják, míg a játék fut, vagy ha esik át, stb, de néha ez történik, az nem ok, van egy olvashatatlan a halo3 egy kis ring körül, amely rengeteg honlapok és a játékokat boltban mondta nekem volt a hiba, unfixable ... ellenőrizze, és a hátra.

http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN
Old December 29, 2008, 21:17
Donor Group

Nem értem ... Van egy gyűrű minden játékok, mégis minden jól működik, kivéve ez.
Old December 29, 2008, 21:40
Donor Group

Nem biztos benne, hogy majd tiszt is megpróbáltad másik konzolon? vagy egy másik példányát NFSC?
Old December 30, 2008, 00:06
Donor Group

Lehet, hogy megpróbál egy másik konzolon, majd néhány barátom van 360 is. Nem hiszem, ezek közül bármelyik is Need for Speed szén is. Adok neki próbálja egyébként, kösz.
Old Január 10, 2009, 01:40
Donor Group

Hát ez nem jött össze az a barátom 360, de ő azt javasolta, hogy a mentés a merevlemez, valamint, hogy bevált. Nos igen, a játék jól működik most, és kösz a segítséget.
Old Január 10, 2009, 02:10
Donor Group

Bármikor.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.