![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Bárki, aki maga ez a játék? Mert problémák vele. Mindig elmegyek a safehouse testreszabásáról autó, stb, akkor lefagy. Én néha vásárolni néhány dolgot, aztán, amikor megpróbálok változtatni színét, akkor lefagy. Én automatikus be-és kikapcsolása, és az nem fix it. Xbox új, megvan ez a karácsony, ugyanaz a játék, így nem hiszem, hogy túlmelegedés. Más, mint a megállás nekem játszott, azt hiszem, ez egy nagyon jó játék.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| a karcos CD-t? A játék csak thins, hogy lefagy? |
|
| |||
| |||
| Nem, az új CD-jét, és nem karcos. Igen ez az egyetlen játék van, hogy lefagy.
|
| |||
| |||
| Ellenőrizze, hogy van egy kis halk gyűrűnek a külső a CD, ez accours amikor az Xbox szállítják, míg a játék fut, vagy ha esik át, stb, de néha ez történik, az nem ok, van egy olvashatatlan a halo3 egy kis ring körül, amely rengeteg honlapok és a játékokat boltban mondta nekem volt a hiba, unfixable ... ellenőrizze, és a hátra. http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN |
|
| |||
| |||
| Nem értem ... Van egy gyűrű minden játékok, mégis minden jól működik, kivéve ez.
|
| |||
| |||
| Nem biztos benne, hogy majd tiszt is megpróbáltad másik konzolon? vagy egy másik példányát NFSC? |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy megpróbál egy másik konzolon, majd néhány barátom van 360 is. Nem hiszem, ezek közül bármelyik is Need for Speed szén is. Adok neki próbálja egyébként, kösz.
|
| |||
| |||
| Hát ez nem jött össze az a barátom 360, de ő azt javasolta, hogy a mentés a merevlemez, valamint, hogy bevált. Nos igen, a játék jól működik most, és kösz a segítséget.
|
| |||
| |||
| Bármikor. |