![]() |
|
| |||
| |||
| הי, כל אחד משחק את עצמו? כי אני נתקל בבעיות עם זה. בכל פעם שאני הולך כדי להתאים אישית את safehouse הרכב וכו ', זה ההקפאה. לפעמים אני יכול לקנות כמה דברים, אז כשאני מנסה לשנות צבע, זה ההקפאה. אני כבר פנו autosave לסרוגין ב, וזה לא לתקן את זה. Xbox הוא חדש, יש לי את זה זה חג המולד, אותו הדבר עם המשחק, אז אני לא חושב שזה overheating. חוץ מזה עוצרים אותי לשחק, אני חושב שזה די טוב של המשחק.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| היא שרטה את התקליטור? הוא משחק רק מדלל את ההקפאה? |
|
| |||
| |||
| לא, הוא תקליטור חדש, והוא לא שרטה. כן זה רק משחק, כי יש לי ההקפאה.
|
| |||
| |||
| בדוק כדי לראות אם יש טבעת קטנה ללהות סביב החיצוני של CD, כאשר את זה accours Xbox מועבר בזמן המשחק פועל, או אם זה נופל על פני וכו ', אבל לפעמים זה קורה בלי שום סיבה, יש לי עם unreadable halo3 טבעת קטנה סביבו בו הרבה אתרי המשחקים החנות אמר לי היה אשם, unfixable ... לבדוק ולפרסם בחזרה. http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN |
|
| |||
| |||
| אני לא מבין את זה ... יש טבעת על כל המשחקים שלי, כל העבודות הם עדיין בתוקף, למעט זו.
|
| |||
| |||
| לא בטוח אז חבר, יש לך עוד ניסו Console? להעתיק או אחרת של NFSC? |
|
| |||
| |||
| אולי תנסה עוד Console אז, כמה חברים שלי יש גם 360. לא מאמין לאף אחד מהם יש צורך במהירות פחמן למרות. אני אתן לו לנסות בכל זאת, תודה.
|
| |||
| |||
| ובכן זה לא עובד על 360 של חבר שלי, אבל הוא הציע את זה כדי לשמור על הכונן הקשיח, וזה עובד. אז כן, המשחק עובד בסדר גמור עכשיו, ותודה על העזרה.
|
| |||
| |||
| בכל עת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פחמן! אני זקוק לעזרתך! | התרגשות | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 31 אוגוסט 2009 15:56 |
| פנה א xBox360 לתוך המחשב ב-Windows? | mrberty | PC & קונסולת משחקים | 4 | 23 יוני 2009 13:55 |
| HDMI ו DVI לקבלת LCD ו Xbox360 | jefechico | PC & קונסולת משחקים | 3 | 23 יוני 2009 09:58 |
| שנה כיום Carbon | Razer | דיון Off topic | 6 | 13 ינואר 2009 12:34 |
| תודה Carbon | Bubba | דיון Off topic | 3 | ה -20 לאוגוסט 2008 17:42 |
| שרשרת כלים | |
| |