![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Kiekvienas savo žaidimą? Kadangi aš problemų su juo. Everytime I go to safehouse individualizuoti automobilio ir tt, tai užšąla. Aš kartais gali nusipirkti daiktų, tada, kai bandau pakeisti spalvą, tai užšąla. Aš pasuko Automatiškai išjungti ir įjungti ir jis nepadeda. Xbox "yra nauja, gavau ji per šias Kalėdas, tas pats su žaidimu, todėl aš nemanau, kad tai perkaitimo. Išskyrus sustojimo man žaisti, I think it's pretty good game.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| yra CD subraižyti? tai žaidimas tik thins kad pakimba? |
|
| |||
| |||
| Ne, kompaktinis diskas yra nauja, ir tai nėra subraižyti. Taip, tai yra tik žaidimas aš, kad pakimba.
|
| |||
| |||
| Patikrinkite, ar yra mažas silpnai žiedas aplink savo CD išorinis, tai accours kai jūsų "Xbox" bus perkeltas nors žaidimas veikia, arba, jei jis priskiriamas daugiau ir tt bet kartais tai atsitinka be jokios priežasties, aš turiu perskaityti halo3 su mažas žiedas aplink jį, kuri tinklalapių aikštelė ir žaidimų parduotuvė man pasakė, buvo kaltė, unfixable ... patikrinti ir rašyti atgal. http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN |
|
| |||
| |||
| I don't get it ... Yra apie visus savo žaidimų žiedo, bet jie visi work fine, išskyrus šį vieną.
|
| |||
| |||
| Nežinote, tada mate, Jūs bandė kitos konsolės? ar kitą NFSC kopiją? |
|
| |||
| |||
| Pabandykite kitą konsolę, tada, kai mano draugai buvo per 360. Nemanykite, bet iš jų Need for Speed Carbon nors. I'll give it a try anyway, ačiū.
|
| |||
| |||
| Na ji neveikia ant mano draugo 360, tačiau jis pasiūlė išsaugoti ją į standųjį diską, kad dirbo. So yea, žaidimas dabar veikia puikiai, ir ačiū už pagalbą.
|
| |||
| |||
| Anytime. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Anglies! I need your help! | Ašarėlės | General Hardware Chat | 4 | Rugpjūtis 31, 2009 15:56 |
| Įjungti XBox360 į Windows PC? | mrberty | PC & konsolės Žaidimai | 4 | Birželis 23, 2009 13:55 |
| HDMI ir DVI Dėl LCD ir Xbox360 | jefechico | PC & konsolės Žaidimai | 3 | Birželis 23, 2009 09:58 |
| Metų šiandien anglies | Razer | Off Topic Discussion | 6 | 13 sausis 2009 12:34 |
| Ačiū Carbon | Bubba | Off Topic Discussion | 3 | Rugpjūtis 20, 2008 17:42 |
| Temos įrankiai | |
| |