rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

NFS Carbon na Xbox360

Reply

Narzędzia wątku
Old 29 grudnia 2008, 17:22
Grupa dawcy

Default NFS Carbon na Xbox360

Cześć,

Każdy własnej gry? Bo Mam problemy z nim. Everytime I przejść do safehouse dostosować samochód itp., to zamarza. Mogę czasami kupić kilka rzeczy, a następnie, gdy próbuję zmienić kolor, to zamarza. I've autozapis odwrócił się i, i to nie pomoże. Xbox jest nowy, dostał je Boże Narodzenie, to samo z grą, so I don't think it's przegrzania. Inne niż zatrzymanie mnie od gry, myślę, że to całkiem dobra gra.
Old 29 grudnia 2008, 17:55
Członek grupy

cd jest porysowana? Gra jest jedyną rozrzedzi że zawiesza?
Old 29 grudnia 2008, 17:57
Grupa dawcy

Nie, płyty CD jest nowy i nie jest porysowany. Tak, to jest tylko gra, że mam zamarza.
Old 29 grudnia 2008, 19:58
Grupa dawcy

Sprawdź, czy istnieje małe słaby pierścień wokół zewnętrznego napędu CD, to accours kiedy Xbox zostanie przeniesiona gdy gra jest uruchomiona, czy wchodzi ponad itp ale czasami tak się dzieje nie powód, mam nieczytelne halo3 z mały pierścień wokół niego, które wiele stron internetowych i gier sklepie powiedział mi winy, unfixable ... Sprawdzanie i wysyłanie z powrotem.

http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN
Old 29 grudnia 2008, 21:17
Grupa dawcy

I don't get it ... Istnieje też pierścień na wszystkie moje gry, a mimo to wszystkie prace grzywny wyjątkiem tego jednego.
Old 29 grudnia 2008, 21:40
Grupa dawcy

Nie masz pewności, następnie oficer, Pan próbował innej konsoli? lub inny egzemplarz NFSC?
Old 30 grudnia 2008, 00:06
Grupa dawcy

Może spróbuj innej konsoli następnie niektóre z moich przyjaciół ma 360 too. Nie uważam, każde z nich ma Need for Speed węgla though. I'll give it a try anyway, thanks.
Old 10 stycznia 2009, 01:40
Grupa dawcy

Well it did not work on my friend's 360, ale zasugerował zapisując go na dysku twardym, a pracował. Więc tak, gra teraz działa dobrze, a dzięki za pomoc.
Old 10 stycznia 2009, 02:10
Grupa dawcy

Anytime.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.