![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Oricine proprii acest joc? Pentru că am probleme cu ea. De fiecare data ma duc la safehouse pentru a personaliza masina, etc, acesta blochează. Nu pot cumpăra, uneori, unele lucruri, atunci când am încerca să schimbe culoarea, se blochează. M-am întors de pe şi de pe autosave, şi nu se repara. Xbox este nou, luat-o acest Crăciun, acelaşi cu jocul, aşa că nu cred că este supraîncălzire. Altul decât cel de oprire de la joc de mine, cred că este un joc destul de bine.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| CD-ul este zgâriat? este singurul joc care subţiază blochează? |
|
| |||
| |||
| Nu, pe CD-ul este nou, şi nu este zgâriat. Da, este singurul joc pe care am blochează.
|
| |||
| |||
| Verificaţi pentru a vedea dacă există o mică leşin inelul exterior în jurul a CD-ului, atunci când acest accours dvs. Xbox este mutat în timp ce jocul este în funcţiune, sau în cazul în care acesta cade peste etc, dar, uneori, acest lucru se întâmplă pentru nici un motiv, am citit cu halo3 un mic cerc in jurul lui pe care o mulţime de site-uri web şi jocuri magazin mi-a spus ca a fost de vina, unfixable ... verifica si post inapoi. http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN |
|
| |||
| |||
| Eu nu-l ... Nu există un inel cu privire la toate mea de jocuri, dar toate au de lucru cu excepţia bine asta.
|
| |||
| |||
| Nu sunteţi sigur, atunci amice, aţi încercat o altă consolă? sau o altă copie a NFSC? |
|
| |||
| |||
| S-ar putea să încercaţi un alt consolă apoi, unii dintre prietenii mei are un 360 prea. Nu cred că nici unul dintre ei au nevoie de viteza de carbon totusi. Voi faceţi o încercare oricum, mersi.
|
| |||
| |||
| Ei bine aceasta nu funcţionează pe prietenul meu de 360, dar el a sugerat de economisire-l pe hard disc, şi că a lucrat. Deci da, jocul de lucrări bine acum, şi mulţumesc pentru ajutor.
|
| |||
| |||
| Oricand. |
![]() |
|
| Marcaje |