![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Každý, kto vlastní túto hru? Pretože som s ním majú problémy. Kedykoľvek jdu k safehouse prispôsobiť auto atď, to zamrzne. I niekedy môže kúpiť nejaké veci, potom, keď sa snažím zmeniť farbu, je zamrzne. Som sa obrátil Automatické ukladanie vypnúť a on, a nie je to spraví. Xbox je nové, dostal to Vianoce, rovnaký s hrou, tak si nemyslím, že je to prehriatia. Iné ako zastavenie mi z hrania, myslím, že je to docela dobrá hra.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| je poškrabaný cd? je hra len thins že zamrzne? |
|
| |||
| |||
| Nie, na CD je nové, a nie je poškrabaný. Áno, je to len hra som, že zamrzne.
|
| |||
| |||
| Skontrolujte, či je malá slabý vonkajší kruh okolo vášho CD, keď sa tento accours Xbox premiestnená kým hra beží, alebo je-li to padá cez etc, ale niekedy sa to stane bez príčiny, aj majú nečitateľné halo3 s malý krúžok, ktorý okolo neho veľa lokalít a hry obchode mi povedal, že bola chyba, unfixable ... skontrolovať a post späť. http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN |
|
| |||
| |||
| Nechcem get it ... Je krúžok na všetky svoje hry, ale všetci pracujú pokuty okrem tohto jedného.
|
| |||
| |||
| Nie ste si istí, potom mate, ste vyskúšali iné konzole? alebo inú kópiu NFSC? |
|
| |||
| |||
| Skúsiť inú konzolu potom niektorí z mojich priateľov má 360 taky. Nemyslím si, že niektorý z nich Need for speed uhlíka hoci. Dám ju skúsiť aj tak, vďaka.
|
| |||
| |||
| Tak to nefunguje na môjho priateľa 360, ale navrhol ukladanie na pevný disk, a že pracoval. Takže áno, hra funguje teraz, a vďaka za pomoc.
|
| |||
| |||
| Kedykoľvek. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Carbon! I Need Your Help! | Tizzy | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 31.srpna 2009 15:56 |
| Proměnit Xbox360 do Windows PC? | mrberty | PC a herné konzoly | 4 | 23. júna 2009 13:55 |
| HDMI a DVI pre LCD a Xbox360 | jefechico | PC a herné konzoly | 3 | 23. júna 2009 09:58 |
| A dnes pre rok Carbon | Razer | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 13. január 2009 12:34 |
| Vďaka Carbon | Bubba | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 20. August 2008 17:42 |
| Thread Tools | |
| |