![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Свако сопствену игру? Будући да сам имајући проблематика с то. Све ми иде на сафехоусе прилагођавања аутомобила итд, то фреезес. Ја могу понекад купити неке ствари, онда кад покушам променити боју, она фреезес. Окренуо сам Аутоматско искључивање и на, и то не реши. Ксбокс је нова, добио је овог Божића, исто са игром, на тај начин ЈА донт 'мислити своју' прегрејавања. Друго него да је пломба мене од свирања, мислим да је то прилично добра игра.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| је изгребен ЦД? је игра једина тхинс да фреезес? |
|
| |||
| |||
| Не, ЦД је нов и није изгребен. Да то је једина игра сам да фреезес.
|
| |||
| |||
| Проверите да ли је мали обамирати спољни прстен око вашег ЦД-а, овај аццоурс кад Ксбокс је премештена у игри док се изводи, или ако он падне преко итд али понекад се то деси без разлога, имам хало3 са нечитак мала прстен око њега, који пуно уеб странице и игара дућан ми је мана, унфиксабле ... одјавити и послати назад. хттп://имагес.гоогле.цо.ук/имгрес?им...ициал% 26са% 3ДН |
|
| |||
| |||
| И дон'т гет ит ... Ту је и прстен на све моје игре, но они сви раде у реду, осим ове.
|
| |||
| |||
| Нисте сигурни онда парова, да ли сте покушали другој конзоли? или другу копију НФСЦ? |
|
| |||
| |||
| Можда пробати неку другу конзолу онда, неки од мојих пријатеља има 360 превише. Не мислите да неки од њих имају Потреба за брзином угљеника ипак. Болестан 'давати то пробати Аныуаы, хвала.
|
| |||
| |||
| Па то није рад на мој пријатељ је 360, али је он предложио да сачувајте на тврди диск, те да је радио. Па тако, игра ради фино сада, и хвала за помоћ.
|
| |||
| |||
| Било када. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Царбон И неед ыоур хелп! | Узбуђеност | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 31 Авг 2009 15:56 |
| Скрените једном ксБокс360 у Уиндоуси ПЦ? | мрберты | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 23. јуна 2009 13:55 |
| ХДМИ и ДВИ За ЛЦД и Ксбокс360 | јефецхицо | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 23. јуна 2009 09:58 |
| Пре годину данас Царбон | Разер | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 13 јануар 2009 12:34 |
| Хвала Царбон | Буббле | Офф Топиц Дисцуссион | 3 | 20 аугуст 2008 17:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |