![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Herkes bu oyunu kendi? Çünkü ile sorunlar yaşıyorum. Everytime I safehouse araba vs özelleştirmek için git, bu donuyor. Bazen, o zaman rengini değiştirmek için deneyin bazı şeyler satın alabilirsiniz, bu donuyor. Ben otomatik kapalı ve açık, ve bunu tamir etmez. Xbox'ta yeni, oyun ve bu yüzden onu aşırı's sanmıyorum bu Noel, aynı şekilde var. Daha Çalmakta Bana durak Diğer, ben çok iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| bir çizik CD? oyun tek thins da donuyor? |
|
| |||
| |||
| Hayır, CD, ve yeni bir çizik değil. Evet bu benim tek oyun olduğunu donuyor.
|
| |||
| |||
| Eğer bu CD dış çevresinde küçük bir soluk halka olup olmadığını kontrol edin, bu accours zaman Xbox oyun da taşınır veya çalışan eğer vb üzerine düşer, ancak bazen bu bir nedenle olur görmek için, i bir okunamıyor halo3 var Çevresinde küçük bir halka web siteleri bir çok oyun ve alışveriş bana hatam, unfixable hangi söyledim ... kontrol edin ve geri gönderin. http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN |
|
| |||
| |||
| Ben alamadım ... Burada bütün oyunların üzerine hepsi bu dışında iş halka, henüz bir.
|
| |||
| |||
| Eğer, değil dostum, emin başka denedi? NFSC veya başka bir kopyasını? |
|
| |||
| |||
| Sonra başka bir konsol deneyebilirsiniz, bazı arkadaşların bir 360 de. Bunların Need hız karbon için de var etmeyin. Ben yine de teşekkür deneyin edeceğiz.
|
| |||
| |||
| Iyi arkadaşım's 360 iş değildir, ama sabit sürücü için tasarruf önerdi ve çalıştı. Yani evet, oyun çalışıyor şimdi, ve yardım için teşekkür iyi.
|
| |||
| |||
| Her zaman. |
![]() |
|