![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Будь-яке власне цю гру? Тому що у мене проблеми з ним. Everytime я йду на Safehouse налаштувати машину і т.д., вона замерзає. Я іноді можна купити дещо, потім, коли я намагаюся змінити колір шкіри, вона замерзає. Я повернувся автозбереження і вимикаючи їх, і це не виправити. Xbox є новою, вона отримала це Різдво, так само, з грою, тому я не думаю, що це перегрів. Інше, ніж зупинити мене від гри, я думаю, це дуже хороша гра.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| це CD подряпав? це єдина гра рідшає що замерзає? |
|
| |||
| |||
| Ні, компакт-диск є новою, і вона не дряпається. Так, це єдина гра, я, що замерзає.
|
| |||
| |||
| Перевірте, якщо є невелика слабкі кільця навколо зовнішнього вашого CD, ця accours коли Xbox переміститься в той час як гра йде, або якщо він падає і т.д., але іноді це відбувається без причини, я з нечитабельним halo3 мале кільце навколо якого багато веб-сайтів та ігор магазину сказав мені був винен, unfixable ... перевірити і опублікувати тому. http://images.google.co.uk/imgres?im...icial% 26sa% 3DN |
|
| |||
| |||
| Я не розумію ... Існує кільця на всі мої ігри, але всі вони чудово працюють, крім однієї.
|
| |||
| |||
| Чи не знаєте, то мат, ви пробували іншу консоль? або іншу копію NFSC? |
|
| |||
| |||
| Може спробувати іншу консоль потім хтось з моїх друзів теж 360. Чи не думайте, що будь-який з них Need For Speed Carbon, хоча. Я дам йому спробувати все равно, спасибо.
|
| |||
| |||
| Ну, це не робота на мого друга 360, але він запропонував його збереження на жорсткому диску, і працювала. Таким Так, гра тепер працює відмінно, і спасибі за допомогу.
|
| |||
| |||
| У будь-який час. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Карбона! Мені потрібна Ваша допомога! | Хвилювання | Генеральний обладнання чат | 4 | 31 серпня 2009 15:56 |
| Увімкніть xbox360 на ПК з Windows? | mrberty | PC & консоль Gaming | 4 | 23 червня 2009 13:55 |
| HDMI і DVI для ЖК і Xbox360 | jefechico | PC & консоль Gaming | 3 | 23 червня 2009 09:58 |
| Рік сьогодні Carbon | Razer | Off Topic Discussion | 6 | 13 січня 2009 12:34 |
| Завдяки Carbon | Bubba | Off Topic Discussion | 3 | 20 серпня 2008 17:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |