![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am văzut acest obiect gadget postate pe un alt forum, am crezut că şi-ar împărţi. În principiu, ceea ce face, este de a colecta date hardware şi apoi test împotriva cer lui de la joc la alegere. Sigur că numai meci împotriva minim cer, dar este încă un bun marcator |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| întrucât acest obiect gadget? hohot de râs
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Te-ar `t se face trimitere la Cerinţe de sistem Lab nu-i asa? Dacă da, atunci da, este destul de un instrument util. Regards Howard:) |
|
| |||
| |||
| ty. |
![]() |
|
| Marcaje |