![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Пила овај гаџет постед на друге форум, и помислио бих подијелити. Углавном о чему се ради, је прикупити податке о вашем хардверу и онда тест против рек година игра по вашем избору. Офцоурсе они само утакмицу против њега минимална рек'с но то је још увек добар означивач |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ухерес овај гаџет? лол
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Те `т бих се односе на Сыстем Рекуирементс Лаб би ти? Ако је тако, онда да, то је прилично користан алат. Хоуард поздрав:) |
|
| |||
| |||
| тима. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Поздрав КСБЛ играчима | Хулсеы | Увести Ыоурселф Овде | 13 | 29 март 2008 07:18 |
| Драго ми је што сам те упознао | ЈимЕ | Увести Ыоурселф Овде | 7 | 1 март 2008 11:43 |
| Играчима, што ви користите? | Јацк06 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 21 новембар 2007 02:26 |
| Играчима? | евилфантасы | ПЦ & конзоле Игре | 10 | 6 новембар 2007 01:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |