![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Systém: Nintendo DS Lite To je opravdu divný problém ... nikdy předtím. Když jsem se moc na mém systému, bez ohledu na zbývající životnosti baterie, zelené světlo se rozsvítí a po krátké pauzy, spodní blikání obrazovky na jednou, a pak okamžitě zavírá zpátky, spolu se zelenou. Nicméně, můj problém se zdá být unikátní v tom, že tlačí na obrazovku zpět dál než jeho standardní 160 stupeň úhlu, nebo tak, od základny, posouvat se dál zpět na 180 stupňů umožňuje, aby byl systém zapnutí normálně. Pokud je obrazovka wiggled, nebo propuštěni z 180 stupeň úhlu, je pravomoc vypnout okamžitě. Někdo vím, že navrhované řešení totožný problém (s výjimkou pro výklopná obrazovka Enigma), byl pro změnu pojistky ... Jsou nějaké další návrhy? A když teď, jak mám jít o stanovení pojistky, pokud je to pravda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebude pojistky, stejně tak jako tak velmi nepravděpodobné, protože na obrazovce je havingthat vliv. Je to snad špatné napojení na obrazovce, tak jde o některé z konektorů je neracionální o cokoliv, tak i mimo pravomoci zachránit sám. Fixing sami budou zrułení záruky, stačí poslat ho k opravě.