![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Σύστημα: Nintendo DS Lite
Αυτό είναι ένα πραγματικά παράξενο πρόβλημα ... αυτό που δεν είχε γνωρίσει ποτέ πριν. Όταν δύναμη για το σύστημά μου, ανεξάρτητα από την εναπομένουσα διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το πράσινο φως, και μετά από μια σύντομη ανάπαυλα, στο κάτω μέρος της οθόνης flickers για μία φορά, τότε κλείνει αμέσως από πίσω, μαζί με το πράσινο φως. Ωστόσο, μου φαίνεται μοναδικό πρόβλημα στο γεγονός ότι, πιέζοντας την οθόνη πίσω απέχει περισσότερο από την τυπική 160 βαθμός γωνία, περίπου, από τη βάση, να το εξετάσουμε πιο πίσω σε 180 βαθμούς για να επιτρέπει το σύστημα εξουσίας επί κανονικά. Εάν η οθόνη είναι wiggled, ή να απελευθερώνονται από τα 180 βαθμός γωνία, θα εξουσίες εκτός αμέσως. Κάποιος που γνωρίζω ότι η προτεινόμενη λύση για το ίδιο πρόβλημα (εκτός από την οθόνη κλίση αίνιγμα), ήταν να αλλάξει η ασφαλειών ... Υπάρχουν άλλες προτάσεις; Και αν τώρα, πώς θα πάω περίπου για τον καθορισμό των ασφαλειών, εάν αυτό είναι το σωστό; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν θα είναι ασφάλειες, αλλά ούτως ή άλλως εξαιρετικά απίθανη, καθώς η οθόνη είναι havingthat επηρεάζουν.
Είναι μάλλον μια κακή σχέση με την οθόνη, οπότε πρόκειται για, ορισμένες από τις συνδέσεις είναι λίγο off o ανεξάρτητα, γι 'αυτό εξουσίες εκτός για να αποθηκεύσετε ίδια. Καθορισμός εσάς θα ακυρώσουν την εγγύηση, μόνο από το στείλετε για επισκευή.