manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Nintendo DS fuzionirati Issue?

Reply

Thread Tools
Old 22 svi 2009, 23:37
Novi član grupe

Default Nintendo DS fuzionirati Issue?

System: Nintendo DS Lite

Ovo je stvarno ak problem ... nikada nije vidio ovo prije.
Kad sam snagom na moj sistem, bez obzira na trajanje baterije preostalo, zeleno svjetlo dana dolazi, i nakon kratke pauze, flickers dnu zaslona na jednom, a zatim odmah pričepiti back off, uz zeleno svjetlo.

No, moj problem čini jedinstvenim u činjenici da, guranje zaslona natrag dalje od standardnih 160 stupnjeva kut, ili tako, od baze, pritom ga dalje na 180 stupnjeva sustavu omogućava moci na normalno. Ako je zaslon wiggled ili pušten iz kuta 180 stupnjeva, on ovlasti isključiti odmah.

Netko je predložio da znam da je rješenje za identičan problem (osim za ekran opušta enigma), bio je da se promijeni osigurače ... Ima li kakvih drugih prijedloga? A ako se sada, kako mogu ići oko popravljanja osigurače, ako se to točno?
Old 23 svi 2009, 08:53
Donatorska Grupa

Default Nintendo DS fuzionirati Issue?

To neće biti osigurači, dobro ionako vrlo vjerojatno, kao što je zaslon havingthat utječu.

To je vjerojatno loša veza na ekranu, tako da dođe na neki od konektora su malo off ili bilo što, pa i izvan ovlasti za spremanje sama.

Fixing sebe poniłtava jamstvo, samo pošaljite ga isključiti na popravak.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Fuzionirati puhani na Tannoy TS12 Subwoofer robina80 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 13 27. veljača 2009 10:10
McAfee firewall / Nintendo WiFi USB problem triathleterob Networking, Modemi & VoIP 2 20 siječanj 2009 02:43
Koji je bolji za Nintendo Wii ... Debbie V PC & konzole Igre 1 21. studeni 2008 10:03
Nintendo DS HistoryGirl PC & konzole Igre 6 18 siječanj 2008 08:13
Kako lažirati Nintendo DS? Pitajte Kenzie! :-) PC & konzole Igre 1 20. ožujak 2007 09:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.