![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| System: Nintendo DS Lite Ovo je stvarno ak problem ... nikada nije vidio ovo prije. Kad sam snagom na moj sistem, bez obzira na trajanje baterije preostalo, zeleno svjetlo dana dolazi, i nakon kratke pauze, flickers dnu zaslona na jednom, a zatim odmah pričepiti back off, uz zeleno svjetlo. No, moj problem čini jedinstvenim u činjenici da, guranje zaslona natrag dalje od standardnih 160 stupnjeva kut, ili tako, od baze, pritom ga dalje na 180 stupnjeva sustavu omogućava moci na normalno. Ako je zaslon wiggled ili pušten iz kuta 180 stupnjeva, on ovlasti isključiti odmah. Netko je predložio da znam da je rješenje za identičan problem (osim za ekran opušta enigma), bio je da se promijeni osigurače ... Ima li kakvih drugih prijedloga? A ako se sada, kako mogu ići oko popravljanja osigurače, ako se to točno? |
|
| |||
| |||
| To neće biti osigurači, dobro ionako vrlo vjerojatno, kao što je zaslon havingthat utječu. To je vjerojatno loša veza na ekranu, tako da dođe na neki od konektora su malo off ili bilo što, pa i izvan ovlasti za spremanje sama. Fixing sebe poniłtava jamstvo, samo pošaljite ga isključiti na popravak.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Fuzionirati puhani na Tannoy TS12 Subwoofer | robina80 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 13 | 27. veljača 2009 10:10 |
| McAfee firewall / Nintendo WiFi USB problem | triathleterob | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 20 siječanj 2009 02:43 |
| Koji je bolji za Nintendo Wii ... | Debbie V | PC & konzole Igre | 1 | 21. studeni 2008 10:03 |
| Nintendo DS | HistoryGirl | PC & konzole Igre | 6 | 18 siječanj 2008 08:13 |
| Kako lažirati Nintendo DS? | Pitajte Kenzie! :-) | PC & konzole Igre | 1 | 20. ožujak 2007 09:21 |
| Thread Tools | |
| |