![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Rendszer: Nintendo DS Lite Ez egy nagyon furcsa probléma ... soha nem láttam ilyet. Mikor az én hatalmi rendszer, függetlenül a hátralévő akkumulátor-élettartam, a zöld fény kigyullad, és a rövid szünet után, az alsó képernyő vibrál az egyszer, majd azonnal leáll hát le együtt a zöld fény. Azonban a probléma, úgy tűnik, egyedülálló abban a tényben, hogy a képernyőn nyomja vissza messzebb, mint a szokásos 160 fokos szögben, vagy igen, az alap, tolás vissza távolabb 180 fok lehetővé teszi a rendszer a hatalom a szokásos módon. Ha a képernyő bújt, vagy szabadul fel a 180 fokos szögben, akkor azonnal kikapcsol. Tudom, hogy valaki azt javasolta, hogy a megoldás azonos problémát (kivéve a képernyőn billenő rejtély), az volt, hogy változtatni a biztosítékok ... Vannak esetleg egyéb javaslatok? És ha most, hogyan jár-kel rögzítő biztosítók, ha ez a helyes? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem lesz biztosítók, illetve nagyon valószínűtlen egyébként, mivel a képernyő havingthat érinti. Ez valószínűleg egy rossz kapcsolat a képernyőn, tehát jön a néhány, a csatlakozók pedig egy kicsit off o bármi, tehát én kikapcsol menteni magát. Rögzítése magad a garancia elvesztésével jár, csak küldje el a javításra.