פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

Nintendo DS לנתך issue?

Reply

שרשרת כלים
Old 22 במאי 2009, 23:37
קבוצת חברות חדשות

Default Nintendo DS לנתך issue?

מערכת: Nintendo DS Lite

זה באמת מוזר בעיה ... מעולם לא ראיתי את זה בעבר.
כשאני עוצמת את המערכת, ללא קשר שנותרו חיי הסוללה, את באה על אור ירוק, ולאחר הפסקה קצרה, בתחתית המסך על flickers פעם אחת, ומיד shuts תתרחק, יחד עם אור ירוק.

עם זאת, הבעיה שלי נראית ייחודית את העובדה, דוחפים בחזרה את המסך רחוק יותר מאשר את מידת זווית 160 רגילה, או כך, מן הבסיס, דוחפים את זה רחוק יותר לאחור עד 180 מעלות מאפשרת המערכת לשלטון ב כרגיל. אם המסך wiggled, או לשוק של 180 מעלות זווית, זה סמכויות מחוץ מיד.

מישהו הציע כי אני יודע את הפתרון של בעיה זהה (לשמור על המסך הטיה תמוהה), היה לשנות את הנתיכים ... האם יש הצעות אחרות? ואם עכשיו, איך אני הולך בערך תיקנה את הנתיכים, אם זה נכון?
Old 23 במאי 2009, 08:53
קבוצת תורמים

Default Nintendo DS לנתך issue?

זה לא יהיה הנתיכים טוב מאוד לא סביר בכלל, כמו מסך havingthat להשפיע.

זה כנראה רע החיבור של המסך, אז מדובר על חלק connectors are a bit off O שיהיה, אז אני מחוץ סמכויות לשמור את עצמו.

תיקון עצמך את האחריות יהיה ריק, פשוט שלח אותה לתיקון.

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לנתך Blown על Tannoy TS12 Subwoofer robina80 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 13 -27 פברואר 2009 10:10
חומת האש של McAfee / Nintendo WiFi USB הבעיה triathleterob רישות, מודמים & VoIP 2 20 ינואר 2009 02:43
וזה טוב יותר עבור Nintendo wii ... דבי V PC & קונסולת משחקים 1 21st נובמבר 2008 10:03
Nintendo DS HistoryGirl PC & קונסולת משחקים 6 18 ינואר 2008 08:13
כיצד לתקן של Nintendo DS? שאל Kenzie! :-) PC & קונסולת משחקים 1 20 מרץ 2007 09:21
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.