![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Sistema: Nintendo DS Lite
Tai tikrai keistai problema ... never seen this before. Kai aš įtaką mano sistema, nepriklausomai nuo likusių baterija, žalia šviesa ateina, o po trumpos pertraukos, iš apačios ekranas mirga apie vieną, tada iš karto uždaroma atgal išjungti, kartu su žalia šviesa. Tačiau, mano problema yra unikali tuo, kad stūmimas ekrane Atgal griežtesnių priemonių nei jo standartinis 160 laipsnių kampu, arba taip, nuo pagrindo, stumia jį atgal toliau į 180 laipsnių leidžia sistemos galia paprastai. Jei ekranas yra wiggled, arba paleistas iš 180 laipsnių kampu, jis galios ne iš karto. Nors aš žinau, kad siūlomas sprendimas identiška problema (išskyrus ekrano posvyrio Enigma), buvo pakeisti saugikliai ... Ar yra kitų pasiūlymų? Ir jei dabar, kaip galiu vaikščioti nustatantis saugikliai, jei tai yra teisinga? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jis nebus saugikliai, ir mažai tikėtina, anyway, kaip ekranas havingthat įtakos.
Tai turbūt blogai prijungti prie ekrano, kad ji ateina, kai jungtis yra off o kokia, kad aš galių off išgelbėti save truputį. Tvirtinimo sau bus negalioja garantija, tiesiog išsiųskite remontui.