![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| System: Nintendo DS Lite Jest to bardzo dziwne problemy ... nie widziałem tego wcześniej. Kiedy w mojej mocy systemu, niezależnie od pozostałych baterii, jest zielone światło, a po krótkiej, na dole ekranu migocze na raz, po czym natychmiast zamyka powrót startu, wraz z zielonym światłem. Jednak mój problem wydaje się unikatowy w fakt, że naciskając ekranu wstecz dalej niż standardowe 160 stopnia kąt, tak, od podstawy, dociskając go dalej do 180 stopni pozwala na system zasilania normalnie. Jeśli ekran jest wiggled lub zwolnione z kątem 180 stopni, to wyłączy się natychmiast. Ktoś Wiem, że proponowane rozwiązanie identyczny problem (z wyjątkiem ekranu wychylne Enigma), było zmienić bezpieczniki ... Czy są jeszcze jakieś inne propozycje? A jeśli teraz, jak mogę go o ustalenie bezpieczniki, jeżeli jest to prawidłowe? |
|
| |||
| |||
| Nie będzie bezpieczniki, dobrze i tak bardzo mało prawdopodobne, ponieważ ekran jest havingthat wpływa. To prawdopodobnie złe podłączenie do ekranu, a więc chodzi o niektóre z złącza są trochę off o cokolwiek, i tak wyłączy się, aby zapisać się. Mocowanie się będzie unieważnić gwarancję, wystarczy wysłać go do naprawy.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |