menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Nintendo DS Poistka číslo?

Reply

Thread Tools
Old 22. mája 2009, 23:37
Nový člen skupiny

Default Nintendo DS Poistka číslo?

Systém: Nintendo DS Lite

To je naozaj zvláštne problém ... Nikdy seen this before.
Keď som sa moc v mojom systéme, bez ohľadu na zostávajúcu životnosť batérie, zelené svetlo sa rozsvieti a po krátkej odmlke, dole na obrazovke bliká raz, a potom okamžite zatvára späť, spolu so zelenou.

Avšak môj problém zdá byť unikátne v tom, že tlačí na obrazovku späť ďalej ako jeho štandardná 160 stupňov, alebo tak, zo základne, tlačí späť ďalej o 180 stupňov umožňuje, aby systém k môcť normálne. Ak je obrazovka Vrtěl, alebo prepustený z uhla 180 stupňov, sa okamžite vypne.

Niekoho, koho poznám, že navrhované riešenie rovnakých problémov (s výnimkou obrazovky naklápěcí záhada), bol pre zmenu poistky ... Existujú ešte nejaké ďalšie návrhy? A jestli teraz, ako mám ísť o stanovenie poistky, ak je to správne?
Old 23 mája 2009, 08:53
Darcu Skupina

Default Nintendo DS Poistka číslo?

Nebude poistky, tiež veľmi nepravdepodobné, rovnako ako obrazovka je havingthat ovplyvniť.

Je to asi zlé pripojenie k obrazovke, tak to ide ďalej, niektoré konektory sú trochu off o čokoľvek, tak som sa vypne zachrániť sám.

, Ktorým sa sami budú neplatné záruky, pošlite ho do opravy.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pojistkové fúkané na amplión TS12 Subwoofer robina80 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 13 27 február 2009 10:10
McAfee Firewall / Nintendo WiFi USB problém triathleterob Siete, Modemy & VoIP 2 20. januára 2009 02:43
Ktorý je lepší pre Nintendo Wii ... Debbie W PC a herné konzoly 1 21. novembra 2008 10:03
Nintendo DS HistoryGirl PC a herné konzoly 6 18. január 2008 08:13
Ako stanoviť Nintendo DS? Opýtajte sa Kenzie! :-) PC a herné konzoly 1 20. marca 2007 09:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.