![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Systém: Nintendo DS Lite To je naozaj zvláštne problém ... Nikdy seen this before. Keď som sa moc v mojom systéme, bez ohľadu na zostávajúcu životnosť batérie, zelené svetlo sa rozsvieti a po krátkej odmlke, dole na obrazovke bliká raz, a potom okamžite zatvára späť, spolu so zelenou. Avšak môj problém zdá byť unikátne v tom, že tlačí na obrazovku späť ďalej ako jeho štandardná 160 stupňov, alebo tak, zo základne, tlačí späť ďalej o 180 stupňov umožňuje, aby systém k môcť normálne. Ak je obrazovka Vrtěl, alebo prepustený z uhla 180 stupňov, sa okamžite vypne. Niekoho, koho poznám, že navrhované riešenie rovnakých problémov (s výnimkou obrazovky naklápěcí záhada), bol pre zmenu poistky ... Existujú ešte nejaké ďalšie návrhy? A jestli teraz, ako mám ísť o stanovenie poistky, ak je to správne? |
|
| |||
| |||
| Nebude poistky, tiež veľmi nepravdepodobné, rovnako ako obrazovka je havingthat ovplyvniť. Je to asi zlé pripojenie k obrazovke, tak to ide ďalej, niektoré konektory sú trochu off o čokoľvek, tak som sa vypne zachrániť sám. , Ktorým sa sami budú neplatné záruky, pošlite ho do opravy.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pojistkové fúkané na amplión TS12 Subwoofer | robina80 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 13 | 27 február 2009 10:10 |
| McAfee Firewall / Nintendo WiFi USB problém | triathleterob | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 20. januára 2009 02:43 |
| Ktorý je lepší pre Nintendo Wii ... | Debbie W | PC a herné konzoly | 1 | 21. novembra 2008 10:03 |
| Nintendo DS | HistoryGirl | PC a herné konzoly | 6 | 18. január 2008 08:13 |
| Ako stanoviť Nintendo DS? | Opýtajte sa Kenzie! :-) | PC a herné konzoly | 1 | 20. marca 2007 09:21 |
| Thread Tools | |
| |