![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Систем: Нинтендо ДС Лите Ово је стварно чудно проблема ... никад видели пре. Када сам напајање на мом систему, без обзира на преостале батерије, зелено светло долази на, и после кратке паузе, на дну екрана флицкерс на једном, а затим одмах затвара назад искључен, уз зелено светло. Међутим, мој проблем изгледа јединствен у томе да гура екран назад даље од својих стандардних 160 степени, или тако, из базе, гура га назад даље на 180 степени систем омогућава да се укључи нормално. Ако екран је уигглед, или издат од 180 степени, то моћи одмах искључите. Знам да је неко предложио да решење идентично проблема (осим екрана опушта Енигма), био је да промените осигурач ... Да ли постоје неке друге предлоге? И ако сад, како да идем о фиксирање осигурачи, ако је то тачно? |
|
| |||
| |||
| То неће бити осигурачи, и врло вероватно свеједно, јер екран је утиче хавингтхат. То је вероватно лоша веза са екрана, тако да долази на неки од конектора су мало ван О год, па сам сила искључује да се спасе. Поправку се поништава гаранцију, само га испратити на поправку.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |