![]() |
|
| |||
| |||
| Sistem: Nintendo DS Lite Bu gerçekten tuhaf problem ... önce hiç görmemiştim. Ben güç benim bilgisayardan bağımsız olarak batarya ömrü kalan, yeşil ışık, ve gelen kısa bir duraklama sonra, bir kez üzerindeki alt ekran titriyor, sonra hemen kapan boyunca yeşil ışık. Ancak, benim gibi sorunu olduğu, geri öteki standart 160 derecelik açı, ya da daha temel den, ekran bastırıyor geri öteki 180 derecelik açı yapacak şekilde bastırıyor üzerinde sistemine güç normal sağlar eşsiz. Eğer ekran, wiggled veya 180 derecelik açıdan yayımlanan, bu güçler hemen kapatın. Biri o aynı soruna çözüm (ekran muamma eğerek için kaydetmek) önerilen biliyoruz Sigortayı değiştirmek oldu ... Başka öneriler var mı? Ve şimdi, nasıl, eğer doğruysa hakkında Sigortayı tamir gidiyorsun? |
|
| |||
| |||
| Olarak ekran havingthat etkileyen bu sigortalar da, iyi derece yine de mümkün. Muhtemelen ekran için kötü bir bağlantı, bu nedenle üzerinde gelir's, bazı konektörler ve ne olursa olsun, bu yüzden yetki dışı kendini kurtarmak için veya bir parça vardır. Kendiniz garanti geçersiz olacaktır, Tespit sadece tamir için gönderin.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |