![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Система: Nintendo DS Lite Це дійсно проблема ... непарний ніколи раніше не бачив цього. Коли я владу в моїй системі, незалежно від решти батареї, зелене світло приходить на, і після короткої паузи, нижня мерехтить екран, на один раз, то відразу ж закривається відступити разом із зеленим світлом. Однак моя проблема, як видається унікальною в тому, що, штовхаючи екран назад далі, ніж стандартні 160 градусів, або близько того, з бази, штовхаючи його назад далі на 180 градусів дозволяє системі влади нормально. Якщо поворушила екрану, або звільнені від 180 градусів, він вимикається відразу. Кто-то я знаю, що запропоновані рішення ідентичні проблема (за винятком екрану нахиляючи загадкою), полягає у зміні запобіжники ... Чи є інші пропозиції? І якщо зараз, як я можу йти про встановлення запобіжниками, якщо це правильно? |
|
| |||
| |||
| Він не буде запобіжники, а так само малоймовірним, так як екран havingthat афекту. Це, ймовірно, погано підключення до екрану, так що мова йде про деякі з роз'ємів відкусив O незалежно, так і вимикається, щоб врятувати себе. Кріпильні собі призведе до будь-якої гарантії, просто надішліть його для ремонту.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Запобіжник на сабвуфер Tannoy TS12 | robina80 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 13 | 27 лютого 2009 10:10 |
| McAfee Firewall / Nintendo WiFi USB випуск | triathleterob | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 20 січня 2009 02:43 |
| Що краще для Nintendo Wii ... | Деббі V | PC & консоль Gaming | 1 | 21 листопада 2008 10:03 |
| Nintendo DS | HistoryGirl | PC & консоль Gaming | 6 | 18 січня 2008 08:13 |
| Як виправити Nintendo DS? | Запитайте Кензі! :-) | PC & консоль Gaming | 1 | 20 березня 2007 09:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |