менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Nintendo DS запобіжників питання?

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 травня 2009, 23:37
Нові члени групи

Default Nintendo DS запобіжників питання?

Система: Nintendo DS Lite

Це дійсно проблема ... непарний ніколи раніше не бачив цього.
Коли я владу в моїй системі, незалежно від решти батареї, зелене світло приходить на, і після короткої паузи, нижня мерехтить екран, на один раз, то відразу ж закривається відступити разом із зеленим світлом.

Однак моя проблема, як видається унікальною в тому, що, штовхаючи екран назад далі, ніж стандартні 160 градусів, або близько того, з бази, штовхаючи його назад далі на 180 градусів дозволяє системі влади нормально. Якщо поворушила екрану, або звільнені від 180 градусів, він вимикається відразу.

Кто-то я знаю, що запропоновані рішення ідентичні проблема (за винятком екрану нахиляючи загадкою), полягає у зміні запобіжники ... Чи є інші пропозиції? І якщо зараз, як я можу йти про встановлення запобіжниками, якщо це правильно?
Old 23 травня 2009, 08:53
Донор групи

Default Nintendo DS запобіжників питання?

Він не буде запобіжники, а так само малоймовірним, так як екран havingthat афекту.

Це, ймовірно, погано підключення до екрану, так що мова йде про деякі з роз'ємів відкусив O незалежно, так і вимикається, щоб врятувати себе.

Кріпильні собі призведе до будь-якої гарантії, просто надішліть його для ремонту.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Запобіжник на сабвуфер Tannoy TS12 robina80 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 13 27 лютого 2009 10:10
McAfee Firewall / Nintendo WiFi USB випуск triathleterob Мережа, Модеми & VoIP 2 20 січня 2009 02:43
Що краще для Nintendo Wii ... Деббі V PC & консоль Gaming 1 21 листопада 2008 10:03
Nintendo DS HistoryGirl PC & консоль Gaming 6 18 січня 2008 08:13
Як виправити Nintendo DS? Запитайте Кензі! :-) PC & консоль Gaming 1 20 березня 2007 09:21
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.