![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз бях мислил за закупуването на един за известно време, но не ти ли мислиш, че би било най-добре да се взема и сега или да изчакате до след Коледа за януари продажбите?
Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!
|
|
| |||
| |||
| I "г пристигне едно now.You получите доста (евтини) сделки, тъй като на Коледа. |
|
| |||
| |||
| Доста много добри сделки ?????? Те са почти невъзможно да се получи всеки търговец на дребно за srp. Можете да платите глупаво пари за Play.com или Amazon около £ 160 + и други са втора ръка. Аз бях виждал дори и след няколко отидете на над £ 180 на Ebay. Аз говоря за DS Lite, а не Wii! Ако някой може да ги види на склад за £ 99,99, моля да ни уведомите. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че съм сгрешил, най-евтиният от Amazon е £ 174,99 и на най-скъпите £ 250 !!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Аз открихме много онлайн търговците на дребно продават ги за £ 99,99, но никой не ги има в наличност, защото аз искам черна един. Имам няколко игри за нея за Коледа, така че след като аз съм черен конзола да получите един с няколко игри, ако цената е прав. Намерих добра сделка за Аргос онзи ден, но пак няма в наличност.
__________________ Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте използван търговец. Те обикновено reallly евтини ($ 99,99, или по-малко)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| иБей?
| |||
| |||
| Хм не е убеден, за закупуване на такива неща, че на иБей да бъдат честни. Мисля, че ще изчакаме, докато те са в наличност, ако аз я дам една седмица или така, че следва да бъде на разположение.
__________________ Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете |
|
| |||
| |||
| Искам да кажа магазин, те продават на ниски цени |
|
| |||
| |||
| Никъде в близост до мен има на склад и не карам така че просто ще трябва да чакам благодаря за предложението все пак.