![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Byl jsem přemýšlel o koupi jeden na chvíli, ale vy myslíte, že by bylo nejlepší, aby si jeden hned, nebo počkat, až po Vánocích v lednu prodeje?
|
|
|||
|
|||
|
i `d dostaneme jednu now.You dostat docela dost (levných) se zabývá kvůli Vánocům.
|
|
|
|||
|
|||
|
Docela hodně dobrých obchodů ?????? Jsou možné dostat z jakékoli maloobchodníkovi pro srp. Můžete platit peníze za hloupé nebo amazonské Play.com asi £ 160 + a některé z nich jsou z druhé ruky.
Jsem dokonce viděl pár jít o více než 180 liber na eBay. Mluvím o DS Lite, ne Wii! Pokud někdo může vidět v parku za 99,99 libry, dejte nám prosím vědět. |
|
|
|||
|
|||
|
Je mi líto, že jsem špatný, nejlevnější na Amazon je 174,99 liber a nejdražší £ 250 !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Jsem našel nemálo online prodejců prodává za 99,99 libry, ale ne-on je má na skladě, protože chci černá. Dostal jsem pár her na to na Vánoce, tak jsem po černou konzoli může dostat jednu s pár her, pokud cena je správné. Nalezeno dobré řešení pro Argos na druhý den, ale zase nemá na skladě.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zkuste používá prodejce. obvykle reallly levné (99,99 $ nebo méně)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
eBay?
|
|||
|
|||
|
Hmm není přesvědčen o zakoupení věci, jako že na eBay se být upřímný. Myslím, že budeme jen čekat, dokud jsou na skladě, jestli jsem jí za týden nebo tak, že by mělo být k dispozici.
|
|||
|
|||
|
Mám na mysli obchodě prodají za nízké ceny
|
|
|
|||
|
|||
|
Nikde u mě nemá na skladě a nemám disk tak jsem si jen počkat, díky za návrh, ačkoli.