![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sam razmišljam o kupnji jednog za neko vrijeme, ali da li vi momci mislite da bi bilo najbolje da se jedan sada ili čekati do poslije Božića za siječanj prodaje?
Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte My System: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| I `d dobiti neki now.You dobiti prilično puno (jeftini) bavi zbog Božića. |
|
| |||
| |||
| Poprilično puno dobre prilike ?????? Oni su nemoguće sići za bilo koji trgovac srp. Možete uplatiti novac na Play.com nedotupavan ili Amazon oko £ 160 + i neki su iz druge ruke. Vidio sam čak i malo ići na više od 180 £ na Ebay. Govorim o DS Lite, ali ne i na Wii! Ako bilo tko može vidjeti ih na lageru za £ 99.99, javite nam. |
|
| |||
| |||
| Nažalost o tome, ja sam krivu, najjeftiniji na Amazon je £ 174.99, a najskuplji £ 250 !!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Ja sam pronašao dosta trgovaca online prodaje ih za £ 99.99, ali ne i jedna ima ih na lageru, jer želim crno jedan. Imam par igara za to za Božić, pa sam poslije crne konzole svibanj dobiti jedan sa par igrica i ako je cijena u redu. Pronađeno dobar posao na argos neki dan, ali opet ništa na lageru.
__________________ Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte koristiti zastupniku. Oni obično reallly jeftine ($ 99,99 ili manje)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eBay?
| |||
| |||
| Hmm ne uveren o kupnji stvari kao što su to na eBay da budem iskren. Mislim da ću samo pričekajte dok se ponovo na lageru ako ga dajem tjedan dana ili tako da treba biti na raspolaganju.
__________________ Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte |
|
| |||
| |||
| Mislim trgovina oni prodati za niske cijene |
|
| |||
| |||
| Nigdje blizu mene nema na lageru, a ja ne voziti pa ću samo morati pričekati hvala za prijedlog ipak.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nintendo DS | HistoryGirl | PC & konzole Igre | 6 | 18 siječanj 2008 08:13 |
| Kupujete Nintendo DS Lite u SAD - | scottscott125 | PC & konzole Igre | 1 | 30. studeni 2007 01:04 |
| Wii i DS LITE Nintedo spajanje? | Rosa Bella | PC & konzole Igre | 1 | 21. ožujak 2007 03:25 |
| Kako lažirati Nintendo DS? | Pitajte Kenzie! :-) | PC & konzole Igre | 1 | 20. ožujak 2007 09:21 |
| Lite-on SHW 1635s običaj gorjeti DVDa | chris2626 | General Hardware Chat | 3 | 20. veljača 2007 14:46 |
| Thread Tools | |
| |