![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már gondolkodtam egy vásárló egy darabig, de nem hiszem, srácok lenne a legjobb, hogy most vagy várjunk, amíg a január karácsonyi eladások?
|
| |||
| |||
| I `d kap egy now.You hogy elég sok (olcsó) foglalkozik, mert a karácsonyt. |
|
| |||
| |||
| Elég sok jó foglalkozik ?????? Ezek lehetetlen, hogy bármilyen közvetítő a srp. Ön fizethet silly pénzt Play.com vagy Amazon kb £ 160 +, és a másik kezét. Én is láttam néhány megy, mint 180 £ az Ebay. Én beszélek a DS Lite, és nem a Wii! Ha bárki láthatja őket raktárkészletét £ 99.99, kérem, tudassa velünk. |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy tévedek, a legolcsóbb az Amazon GBP 174,99 és a legdrágább 250 £ !!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Azt találtuk, elég sok online értékesítő kiskereskedők azokat £ 99.99, de senki nem nekik készült, mert szeretnék egy fekete. Van egy pár játék, hogy karácsonyra, így én egy fekete konzol május kap egy pár, ha a játékok ára van. Találtam egy jó üzletet az Argos a többi napon, de újra Nincs raktáron.
__________________ Euro Championships tip = Spanyolország és Torres <- A fenébe kellett volna helyezni a tétet őket Make Poverty History Igazságot a 96 <- Kérem tekintse |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld meg egy használt viszonteladójához. általában reallly olcsó (99,99 $ vagy annál kevesebb)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eBay?
| |||
| |||
| Hmm nem győződve felvásárlási ilyesmi az eBay, hogy őszinte legyek. Azt hiszem, csak várjunk, amíg azok a készletek, ha adok egy hét, vagy úgy kell rendelkezésre állnia.
__________________ Euro Championships tip = Spanyolország és Torres <- A fenébe kellett volna helyezni a tétet őket Make Poverty History Igazságot a 96 <- Kérem tekintse |
|
| |||
| |||
| Úgy értem, az üzletben eladják az alacsony árak |
|
| |||
| |||
| Sehol közel hozzám olyan raktáron, és nem hajt úgy, én csak várni kösz a javaslatot is.