![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני כבר חושב על לרכוש אחת לזמן מה, אבל אתם חושבים שזה יהיה הכי טוב להשיג אחד עכשיו או להמתין עד לאחר חג המולד עבור ינואר המכירות?
|
| |||
| |||
| ד `אני מקבל אחד now.You מקבלים די הרבה (זול) עסקאות בגלל חג המולד. |
|
| |||
| |||
| די הרבה עסקאות טובות ?????? הם אי אפשר לרדת כל קמעונאי עבור srp. אתה יכול לשלם כסף על Play.com טיפשי או אמזון אודות £ 160 + וחלקם יד שניה. אני כבר ראיתי כמה אפילו יותר עבור £ 180 on eBay. אני מדבר על DS לייט, לא Wii! אם כל אחד יכול לראות אותם במלאי עבור £ 99.99, אנא יידע אותנו. |
|
| |||
| |||
| מצטער על זה, אני לא בסדר, את הזול ביותר ב אמזון היא £ 174.99 ו הכי יקר £ 250 !!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| אני נמצא כבר די כמה קמעונאים מקוונים למכור אותם עבור £ 99.99 אבל אף אחד יש להם במלאי, כי אני רוצה אחד שחור. יש לי כמה משחקים על אותו בחג המולד, אני כל כך שמח אחרי קונסולת שחור עשוי לקבל אחד עם כמה משחקים, אם המחיר הוא הנכון. מציאה טובה להתמודד על Argos לפני כמה ימים אבל שוב אין במלאי.
__________________ יורו האצטדיון עצה = ספרד & Torres <- לעזאזל אני צריך להציב הימור עליהם הפוך את העוני להיסטוריה השופט עבור 96 <- נא להעיף מבט |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה השתמשו סוחר. הם בדרך כלל reallly זולה (99,99 $ או פחות)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eBay?
| |||
| |||
| הממ, לא משוכנע לגבי לקנות דברים כאלה ב eBay להיות כנים. אני חושב שאני יהיה פשוט לחכות עד שהם במלאי שוב אם אני אתן לו שבוע או כך זה צריך להיות זמין.
__________________ יורו האצטדיון עצה = ספרד & Torres <- לעזאזל אני צריך להציב הימור עליהם הפוך את העוני להיסטוריה השופט עבור 96 <- נא להעיף מבט |
|
| |||
| |||
| אני מתכוון חנות שהם מוכרים של מחירים נמוכים |
|
| |||
| |||
| בשום מקום יש לי ליד כל במלאי ואני לא לנהוג כך יהיה אני רק צריך לחכות תודה על ההצעה בכל זאת.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Nintendo DS | HistoryGirl | PC & קונסולת משחקים | 6 | 18 ינואר 2008 08:13 |
| רכישת Nintendo DS Lite בארה"ב | scottscott125 | PC & קונסולת משחקים | 1 | עד ה -30 בחודש נובמבר 2007 01:04 |
| Wii ו Nintedo DS Lite התחברות לרשת?? | בלה רוזה | PC & קונסולת משחקים | 1 | 21st מרץ 2007 03:25 |
| כיצד לתקן של Nintendo DS? | שאל Kenzie! :-) | PC & קונסולת משחקים | 1 | 20 מרץ 2007 09:21 |
| Lite-On SHW 1635s wont לצרוב תקליטורי DVD | chris2626 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | ה -20 פברואר 2007 14:46 |
| שרשרת כלים | |
| |