![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've been thinking about už nors vieno pirkimo, tačiau jūs vaikinai, manau, kad būtų geriau gauti vienu metu, arba palaukti, kol po Kalėdų ir sausio pardavimo?
|
| |||
| |||
| I `d get vienas now.You gauti gana daug (pigius), nes kalbama apie Kalėdas. |
|
| |||
| |||
| Gana geros pasiūlymai ?????? aikštelė Jie negali išeiti bet mažmenininko SRP. Galite apmokėti kvailas pinigų Play.com ar Amazonės apie £ 160 + ir kai kurie antrosios pusės. Aš net matyti keletą eiti apie Ebay per 180 svarų sterlingų. Aš kalbu apie DS Lite, o ne Wii! Jei kas gali juos matyti iš rankų už £ 99,99, prašome mums pranešti. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, kad aš neteisus, dėl Amazonės pigiausias yra £ 174,99 ir brangiausių £ 250 !!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Radau gana nedaug interneto parduotuvėse parduoda juos už 99,99 £ bet niekas jų rankų, nes noriu juodas. Aš žaidimų poros jam Kalėdų, todėl aš po juoda konsolė gali gauti vieną su žaidimų pora, jei kaina yra teisinga. Rasta gerą sandorį Argos kitą dieną, bet dar nė vienas iš rankų.
__________________ Europos futbolo čempionatas Patarimas = Ispanija Torres & <- Damn man turėtų būti pateiktas bet apie juos Te skurdas tampa praeitimi Teisingumas 96 <- Pažiūrėk |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite naudoti prekiautojo. jie paprastai reallly pigūs (99,99 $ ar mažiau)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eBay?
| |||
| |||
| Hmm neįtikina apie pirkimo stuff like that eBay būti sąžiningas. I think I'll tik palaukti, kol jie vėl sandėlyje, jei aš jam suteikti savaitę ar todėl ji turėtų būti prieinama.
__________________ Europos futbolo čempionatas Patarimas = Ispanija Torres & <- Damn man turėtų būti pateiktas bet apie juos Te skurdas tampa praeitimi Teisingumas 96 <- Pažiūrėk |
|
| |||
| |||
| Aš tai parduotuvėje jie parduoda už mažas kainas |
|
| |||
| |||
| Toli man turi kokią nors iš rankų ir I don't drive eisiu tik laukti, ačiū už pasiūlymą, nors.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nintendo DS | HistoryGirl | PC & konsolės Žaidimai | 6 | 18 sausis 2008 08:13 |
| Ieškau Nintendo DS Lite JAV | scottscott125 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Lapkritis 30, 2007 01:04 |
| Wii ir DS Lite Nintedo stotys? | Bella Rosa | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Kovas 21, 2007 03:25 |
| Kaip nustatyti Nintendo DS? | Klauskite Kenzie! :-) | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Kovas 20, 2007 09:21 |
| "Lite-On SHW 1635s įpratęs įrašyti DVD | chris2626 | General Hardware Chat | 3 | 20 vasaris 2007 14:46 |
| Temos įrankiai | |
| |