![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сам размишљам о куповини једног за неко време, али да ли ви момци мислите да би било најбоље да се један сада или чекати до после Божића за јануар продаје?
|
| |||
| |||
| И `д добити неки ноу.Ыоу добити прилично пуно (јефтини) бави због Божића. |
|
| |||
| |||
| Поприлично пуно добре прилике ?????? Они су немогуће сићи за било који трговац срп. Можете уплатити новац на Плаы.цом недотупаван или Амазон око £ 160 + и неки су из друге руке. Видео сам чак и мало да иде на више од 180 £ на ебаы. Говорим о ДС Лите, али не и на Уии! Ако било ко може видети их на лагеру за £ 99.99, јавите нам. |
|
| |||
| |||
| Нажалост о томе, ја сам криву, најјефтинији на Амазон је £ 174.99, а најскупљи 250 £ !!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Ја сам пронашао доста трговаца онлине продаје их за £ 99.99, али не и једна има их на лагеру, јер желим црно један. Имам пар игара за то за Божић, па сам после црне конзоле мај добити један са пар игрица и ако је цена у реду. Пронађено добар посао на аргос неки дан, али опет ништа на лагеру.
__________________ Евро Цхампионсхипс тип Шпанија = & Торрес <- Проклета сам требала бити стављена опкладу на њима Направите сиромаштва историја Правда за 96 <- Молимо погледајте |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте користити заступнику. Они обично реалллы јефтине ($ 99,99 или мање)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| еБаы?
| |||
| |||
| Хмм не уверен о куповини ствари као што су то на еБаы да будем искрен. Мислим да ћу само сачекајте док се поново на лагеру ако га дајем недељу дана или тако да треба да буде на располагању.
__________________ Евро Цхампионсхипс тип Шпанија = & Торрес <- Проклета сам требала бити стављена опкладу на њима Направите сиромаштва историја Правда за 96 <- Молимо погледајте |
|
| |||
| |||
| Мислим трговина они продати за ниске цене |
|
| |||
| |||
| Нигдје близу мене нема на лагеру, а ја не возити па ћу само морати сачекати захвалност за предлог ипак.