![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думав про покупку одного на деякий час, але ви, хлопці, думаю, було б краще, щоб отримати його прямо зараз або почекати, поки після різдвяних продажів січні?
|
| |||
| |||
| I `D отримати одну now.You отримати досить багато (дешеві) угод з-за Різдва. |
|
| |||
| |||
| Досить багато хороших угод ?????? Їх неможливо отримати від будь-якого роздрібного для УРП. Ви можете оплатити дурні гроші на Play.com або Амазонка близько £ 160 + і деякі з них другою рукою. Я навіть бачив декілька Перейти на £ 180 на Ebay. Я кажу про DS Lite, а не на Wii! Якщо хтось може побачити їх на складі за £ 99,99, будь ласка, повідомте про це нам. |
|
| |||
| |||
| Вибач, що я помиляюся, найдешевша на Амазонки становить £ 174.99 і найдорожчим £ 250 !!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Я виявив кілька онлайн супермаркетах продають їх за £ 99,99, але ніхто не має їх у наявності, тому що я хочу чорну. Я отримав кілька ігор за це на Різдво, так що я після чорної консолі може отримати один з парою ігор, якщо ціна підходяща. Знайшов хорошу операцію з Аргос на днях, але знову-таки ніхто в наявності.
__________________ Євро чемпіонаті Іспанії Tip = & Торрес <- Чорт я б поставив ставку на них Make Poverty History Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте використовувати дилера. вони зазвичай reallly дешево ($ 99,99 або менше)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eBay?
| |||
| |||
| Хм не переконані купувати речі, як, що на eBay, щоб бути чесним. Я думаю, я просто почекати, поки вони є в наявності, якщо я дати йому тиждень чи так і має бути доступно.
__________________ Євро чемпіонаті Іспанії Tip = & Торрес <- Чорт я б поставив ставку на них Make Poverty History Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте |
|
| |||
| |||
| Я маю на увазі магазин вони продають за низькими цінами |
|
| |||
| |||
| Ніде у мене будь-яка на складі, і я не гоните так що я просто доведеться почекати спасибі за пропозицію, хоча.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Nintendo DS | HistoryGirl | PC & консоль Gaming | 6 | 18 січня 2008 08:13 |
| Покупки Nintendo DS Lite в США | scottscott125 | PC & консоль Gaming | 1 | 30 листопада 2007 01:04 |
| Wii і DS Lite Nintedo приєднання? | Bella Rosa | PC & консоль Gaming | 1 | 21 березня 2007 03:25 |
| Як виправити Nintendo DS? | Запитайте Кензі! :-) | PC & консоль Gaming | 1 | 20 березня 2007 09:21 |
| Lite-On SHW 1635s звичай записувати диски | chris2626 | Генеральний обладнання чат | 3 | 20 лютого 2007 14:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |