![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Просто се чудех whos ще бъде горд собственик на Nintendo DSi
Нейната идват тук в Канада в рамките на няколко дни и аз вече не могат да WAIT!
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да не мислите, че това е абсурдно колко версии, които са изведоха?!
Какво ново с изключение на "I" в края и малко камерата, която е вероятно шокиращи качество ..
|
|
|||
|
|||
|
и му само третата и аз разбирам, че те изведоха на "Lite" версия, тъй като оригиналната е много, много, много, много обемисти и е много лошо качество на осветление.
Но аз лично мисля, че интернет е доста добро допълнение към него, както и камера изглежда най-малко 7megapixels и може да действа като уеб камера.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вероятно ще има ужасен обектив и DSi само поддържа WEP, която е била deprecated за година, а не WPA.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Камерите са 0,3 MP. с общи лещи, което означава, шокиращи качество. |
|
|
|||
|
|||
|
Ами този новина за мен LOL, те изглеждаха като най-малко 7mp
Както и да е, трябва да кажа, че има някои особености хубаво като способността да се върнете в главното меню DS от играта, така ли DONT нужда да го включи / за цялото време, и по-големи екрани изглежда добре също WEP изглежда да се върне в, както WPA търси доста flakey.
|
|||
|
|||
|
WEP не е "се върна", когато то може да се счупило в тридесет секунди и е доказано, че е някаква шега с никого в тази област. Няма нищо за люспест WPA, това е новият стандарт, Nintendo и ако не искате да я поддържат, че marginalizes устройството да бъде до голяма степен безполезна за този режим.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Също така черна магия ти спомена, че "изглежда като 7mp"
Първо, аз не знам как ти дойде до това заключение от гледаш снимка, а той вече е била отхвърлена да бъде едва 0,3 MP, дори и една трета. На второ място, че може да има един милион мега пиксела, ако исках (предполагам, че искате да сте terrapixel или нещо ..) и тя не би наистина въпроса. В телефона свят хората се обсебен от колко пиксела има, да го прави имат влияят, но не толкова, колкото качеството на обектива. Кои Katana също ни информира, е родово. Повечето мобилни спецификации не казват нищо за действителното обектив (защото те са се срамува, че е толкова лошо - и можеш да кажеш това, защото веднага след като това е половината достойни те принтирай CARL Zeiss навсякъде по телефон) Както и да е, това е моята малка проповед, и аз не съм се опитват да са назад, или да не ти все пак .. мобилни компании Предполагам Аз съм просто ми точка.
|
|||
|
|||
|
Това не е ли 3 сега?, Искам да кажа аз знам PSP също са направени 3 сега с освобождаване на 3000, но твърде бъда честен, не nintedo малко копирани Sonys идея на основните интерфейс?, Които Im не сигурен, но е сигурно някои как са някаква връзка с Wii. Харесва ми идеята на картата слот, но това ще насърчи повече хора да се DS ROMs XD, защото сега тя ще пчела по-опростена, отколкото да се налага да изляза и купя R4.
И камерата Харесва ми прилича на една задника, мисля, че те трябва да са записани само има пари и дизайна на по-по-добре следващия GEN преносим, защото те все още държат вътре 2004 DS графика. които в този ден и възраст, добре .. |
|
|
|||
|
|||
|
Kade, те арго наистина променя игри са направени за него първоначално. Нейната искал така, като че ли се опитват да се инсталират Halo: Бойни еволюира по Изглед 64 късче с 1GB GPU. Тя не работи.
И сега, че съм си един, камерата е наистина хубаво. Тя отнема доста прилични снимки (на предната един), но този, на гърба е, добре, просто редовно уеб камера.